Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
"Hullámzó teljesítmény és sérüléshullám." - nagyjából ez jellemezte a 2009-es bajnok szombat délelőtti produkcióját. Bár szerintem Kiss Zalánéknak nem lehet okuk panaszra, hiszen a körülmények dacára, remekül állták a sarat...
A tabella második helyezettje vereséggel távozott a Dorogi csapattól. Hiába volt a sok Érdi szurkoló, nem tudták kellően bíztatni a játékosokat. (illusztráció)
Mint megszokhattátok, minden kupa után lehetőség nyílik arra, hogy a hivatalos beszámoló mellett Ti magatok is hangot adjatok élményeiteknek. Eheti első hozzászólónk az Ászok kiváló támadója, Metzler "Gila" Robi...
A bajnokság első helyén álló Újpest FC B az NB III-as bajnokság Duna csoportjának 17. fordulójában az utolsó helyezett Budafokot fogadta a Megyeri úton. (www.ujpestfc.hu)
A labdarúgó NB III-ban az hazai pályán játszó, és esélyesebbnek gondolt Dombóvár végigtámadta a meccset, de a Pogány egy ritkán látható nagy gólt szerezve elvitte a három pontot.
Nálunk egészen biztos. Méghozzá nem is akármilyen körülmények között. Hiszen, ha csak éppen a legütősebb neveket említem, ehhez kétszer kellet két vállra fektetniük a Felvidéket, egyszer pedig a listavezető 22 Steps-t.
Összességében talán a döntetlen egy kicsit igazságosabb lett volna, de a vendégcsapat egy jól felkészült és összeszokott gárda benyomását keltette, és a legjobbkor tudta felpörgetni a ritmusát, így nem nevezhető érdemtelennek a győzelmük.
Sikerül-e végre a "kis" szparinak gólokat és pontokat szerezni? Ehhez nem ígérkezik könnyű ellenfélnek a Létavértes.
Remek körülmények között, műfüves pályán rendezték meg a Szekszárd - Baja összecsapást a tolnai megyeszékhelyen.
Ha valaki vasárnap reggel oldalba bök és azt mondja, idei hatodik tornánkat az ex-Goal Zero nyeri, ráadásul úgy, hogy ehhez az Igényteleneken és a 22 Steps-en gázol keresztül, azonnal egy alapos elmeorvosi diagnózisra küldöm…
Öt perc alatt eldőlt a Dorog - Sárisáp találkozó, köszönhető Sztranyovszky Márknak, aki a negyedik percben betalált a vendégek kapujába. (forrás: www.dorogifc.hu)
Nem sikeredett túl fényesre a tavaszi rajt az Orosháza számára. A félidőben listavezető csapat az első három bajnokin mindössze két pontot gyűjtött. Kvasznovszky József felajánlotta a lemondását, de azt az OFC elnöke nem fogadta el.
A Szekszárd legyőzte az addig veretlen, százszázalékos Baját az NB III-as focibajnokság Dráva-csoportja szombati mérkőzésén. (Illusztráció)
Néhány éve ez a két csapat vetélkedett a bajnoki címért, akkor a Tököl nyerte a versenyfutást. Mostanság egyik csapatnál sem az aranyérem megszerzése van napirenden, de így is nagy csata várható.
Nézd meg mi történik ha egy szurkolónak a párja a meccs idejére szervezi a komolyzenei koncertet...
Kellemetlen hűvös, szeles matiné időben, de kiválóan előkészített budafoki műfüvön került sor a DMTK elleni – papírforma szerint nem túl győzelmi esélyes – erőpróbára. (fotó: www.dmtklbdarugas.hunsport.hu)
A hétvégén elmaradt a Battonya-Szolnok találkozó, de a Spartacus vasárnap újra rangadót játszik, az ESMTK elleni mérkőzés előtt Kuizs János a Szolnoki Spartcus elnöke adott rövid interjút honlapunknak.
Gólzáporos győzelemmel kezdte a tavaszt a Csepel! Megnyugodthatnak azok is, akik attól tartottak, hogy a télen meggyengült a csapat, hiszen három friss szerzemény is góllal mutatkozott be. (forrás: www.csepelfc.hu)
Szombaton 11 órakor a Pénzügyőr otthonába látogatunk. Az ősszel 4-2-re nyertünk ellenük, hazai pályán. A Pénzügyőr nem nyújtott jó teljesítményt az ősszel. A 11. helyen állnak a tabellán. (Fotó: az őszi mérkőzésről).
„Martin Luther Kinget idézve: Van egy álmom! Azaz inkább most már úgy fogalmaznék, hogy volt egy álmom, mert az valóra vált." - kezd bele élménybeszámolójába a Focisokk örökös Fradi klubtagsággal kitüntetett kapitánya.
Két gólos előnyt herdált el a Monor a listavezető Orosháza FC otthonában, pedig a kiesés rémétől fenyegetett sereghajtónak égető szüksége lenne minden bajnoki pontra.
"Írtam én is egy rövid szösszenetet a kupáról, ha belefér." - fordult hozzám emígyen Gila (Metzler Róbert), a "kanárik" eddigi legeredményesebb csatára. Mért ne férne bele, ezért van az oldal, ráadásul ügyesen is fogalmaz a srác...
Ráadásul tette mindezt az idény sorrendben ötödik, ámde első ízben 16 csapatos mezőnyt felvonultató tornáján. Hasonló bravúrt hajtott végre a Budai Ászok sokat próbált, lelkes gárdája is, 15 hónap után ismét dobogósok...
Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk az Újpest tartalékcsapata 2-0 arányú győzelmet aratott Tökölön. Az alábbiakban a mérkőzés videóösszefoglalóját tekinthetik meg olvasóink.
A vártnál simább lett a Lombard II. - Haladás II. rangadó. A vendégek hamar eldöntötték a találkozót. Kihasználták a hazai védők hibáit, és megérdemelten nyertek.
Az Alföld-csoport tavaszi nyitányán a listavezető Orosháza FC a jelenleg kieső helyen szerénykedő Monori SE-t fogadja. A találkozó szombaton 14.30-kor kezdődik.
A tavaszi rajt előtt került sor az MLSZ ellenőri keretének szokásos szezon előtti felkészítő összejövetelére, amelyen terítékre kerültek ennek a fontos tevékenységnek legfontosabb jellemzői.
A nemzetközi projekt tervezetünkkel bejutottunk a Startup megméretetés legjobb 7 versenyzője közé...
A második tavaszi fordulóban Zsámbék lesz a csapat úti célja, és természetesen a szurkolók is követik kedvenceiket. Hosszabb kihagyás után újra különbuszt szerveznek a drukkerek, amire a Budafok elleni meccsen lehet jelentkezni az ismert vezérszurkolóknál 1000 Ft befizetésével.
Hasonlóképp Kiss Zalán lendületes beszámolójához, a torna főszereplői közül egy másik fél szintúgy "tollat ragadott". Nem is akárki, hanem Bulyovszky Balázs a WA FC főállású csapatkapitánya, illetve jelen esetben a kupa gólkirálya...