Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-03-11 - Grundfoci hírek

Pinyó (Pintér László), a himnusz és az örökös bérlet

„Martin Luther Kinget idézve: Van egy álmom! Azaz inkább most már úgy fogalmaznék, hogy volt egy álmom, mert az valóra vált." - kezd bele élménybeszámolójába a Focisokk örökös Fradi klubtagsággal kitüntetett kapitánya.

"Mindig irigykedve hallgattam a bulvár hírek között, hogy éppen melyik angol popsztár vett egy páholyt kedvenc csapata meccseire és elábrándoztam, milyen lehetne itthon minden Fradi (az örök kedvenc) meccsre kijutni. Nem kell páholy, csak egy szék ami mindig rám vár. Eljött ez a pillanat is.



Hogy időrendi sorrendben haladjunk kezdjük február elején, amikor is a Class FM Morning show c. műsorában felvetették Sebestyén Balázsék, mi lenne, ha egy hallgatójukat hozzájuttatnák egy örökös bérlethez a Fradi új stadionjába, amivel minden hazai bajnoki és kupa mérkőzésére kilátogathat. Ehhez nem kell mást tenni, mint írni egy dalt, amely élteti a leendő létesítményt. Elkészítettem egy dalszöveget, de nem volt az igazi, ezért az utolsó pillanatban írtam egy másikat, ami az áhított sikert meghozta. Amikor megcsörrent a telefon, nem hittem a fülemnek. Múlt pénteken élő adásban túlestem a hivatalos díjátadáson is.



Berki Krisztiántól egy oklevelet és egy névre szóló bérletet vehettem át, valamint jelen pillanatban a Fradi meccseit a VIP páholyból tekinthetem meg. Sok gratulációt kaptam, csapatom büszke rám, és ez hatalmas örömmel tölt el. Igazándiból a dolog súlyát még nem nagyon fogtam fel, ez még egy jó időbe beletelik majd. Sokan lehet, egy vállrántással elintézik, főleg a mai labdarúgást megnézve, de ez valóban egy életre szóló élmény! A következő projektem egy Focisokk himnusz lesz! Ígérem!”

Hozzászólások