Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-03-11 - Grundfoci hírek

Ebben a győzelem is benne volt

Két gólos előnyt herdált el a Monor a listavezető Orosháza FC otthonában, pedig a kiesés rémétől fenyegetett sereghajtónak égető szüksége lenne minden bajnoki pontra.

Remekül kezdte csapatunk a játékot és a 12. percben egy szabadrúgást követően a vezetést is megszereztük. A hazaiak a 15. percben ugyan egyenlíthettek volna, de Baranyai az oldalhálóba talált. Továbbra sem látszott meg, a tabellán elfoglalt hely, sőt gárdánk irányított. A 35. percben aztán majdnem kettőre nőtt az előny, de Bordás kapus menti a menthetetlen. A 44. percben pedig már ő is tehetetlen egy kiváló akciót követően Farkas továbbít a listavezető kapujába, így 0-2-vel vonulhattak le csapatok.

Fordulás után egy alaposan felpörgetett OFC érkezett és hamar szépített Baranyai buktatásáért megítélt büntetővel. Az 55. percben pedig az előbbi sértett egyenlíteni tudott. Innen újra jöttek a helyzeteink, de újabb gólt már egyik csapat sem ért el. A látottak nagyon is bíztatóak ilyen játékkal nem lesz gond a bent maradás, hiszen még szebb is lehetett volna a rajt, ebben a 3 pont megszerzése is benne volt!

 

(www.monorse.hu)

Hozzászólások