Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
Tavaly sokan fanyalogtak amiatt, hogy Messi kapta az Aranylabdát, zsinórban harmadszor. Ronaldo akkor nagyszerű szezont futott, legalább annyira megérdemelte volna, mint argentin riválisa. Idén viszont Messi talán néhány lépéssel előrébb jár, de ehhez Falcaónak és a többi 20 jelöltnek is lesz néhány szava. Lássuk kik azok!
Kétségtelen, hogy a hét legjobb teljesítménye Szalai Ádámé, de nem csak ő volt aktív: Gera gólpasszt adott, Vanczák gólt lőtt, Kovács Péter duplázott a hétvége folyamán. Hétvégi összefoglalónkhoz lépj tovább.
Jó napot fogtak ki légiósaink: Koman Vladimir gólja 1 pontot ért a Krasznodarnak, Szalai Ádám triplázott, Stieber Zoltán pedig gólpasszal segítette döntetlenhez csapatát. Az összes találatot megtekinthetitek, a Szalais és Stieberes videó ráadásul HD felbontású!
Ma rendezik az Európa Liga 3. fordulóját. Legutóbb a portugál Sporting tapasztalhatta meg, milyen érzés vesztesen elhagyni a Sóstói Stadiont, ma pedig a svájci Baselre várhat hasonló sors. Lássuk az esélyeket.
Tegnap megnéztük, hogyan szerepelt Magyarország válogatottja a forradalmat megelőző években. Ma folytatjuk a visszaemlékezést: ezúttal arról olvashattok, hogyan alakultak az Oroszország, illetve a Szovjetunió elleni mérkőzéseink.
A nemzeti ünnep apropóján egy kis történelmi visszatekintéssel jelentkezünk. Az első részben megnézzük, hogyan szerepelt a magyar válogatott az 50-es években.
Mostantól még egyedibb lehet a csapatoldalad, mert mindenkinek lehetősége van egyedi fejléc képet adni a csapatához...
Elkészült a részletes toplista. Kiváncsi vagy a részletekre?....
Kicsit megkésve de itt egy jó kis labdajáték okatatás a Focifesztiválról.... a video megnézéshez klikkej a címre.....
A Reklámfeszt konferencia sport szekciójában tartottunk egy előadást az underGrund Heroes programunkról a nagyérdemű előtt.
MentsEszter United
10:9
Cream Cafe
Mérközés beszámolók ! Mostantól te is publikálhatod!...
Idén második alkallommal került megrendezésre Telkiben a FociFesztivál, ahol a Grundfoci csapata és a Hostess Kommandós lányok is újabb élményt adtak a látogatóknak.
Taggeld maga és fűzz kommentet a képekhez hiszen két fő részére teljes Grundfoci öltözetet sorsolunk ki 2012.09.30-án!
Az idei FociFesztiválon a családias hangulatú mérkőzések mellett a business oldal is megjelenik. A nemzetközi és hazai futballélet neves üzleti gondolkodói osztják meg szakmai tapasztalataikat a futball gazdasági-, marketing- és szponzorációs aspektusairól.
A Nemzeti Sport Online hétfő délutáni cikke miatt a Ferencvárosi Torna Club büntetőfeljelentést tesz számítógépes rendszerekbe történő illegális behatolás, valamint szerzői jogok megsértése miatt. Az egyesület az elkövetőkkel szemben kártérítési igénnyel lép fel.