Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-03-12 - Grundfoci hírek

Beharangozó: Pénzügyőr-DMTK

Szombaton 11 órakor a Pénzügyőr otthonába látogatunk. Az ősszel 4-2-re nyertünk ellenük, hazai pályán. A Pénzügyőr nem nyújtott jó teljesítményt az ősszel. A 11. helyen állnak a tabellán. (Fotó: az őszi mérkőzésről).

Kevés gólt szereznek, ugyanakkor rendkívül sokat kapnak. A múltjuk alapján előrébb lenne a helyük, de ebben a szezonban várakozáson alul teljesítenek. Hosszú ideje masszív középcsapatnak számítanak a harmadosztályban, ám idén, a kiesés elkerülése lehet a maximális céljuk. A tavaszt Érden kezdték, egy meglehetősen egyoldalú mérkőzésen, 3-0-s vereséget szenvedtek. Reméljük nem ellenünk kezdik meg a felzárkózást.

A DMTK remekül kezdte a tavaszt. A Mór elleni rangadón 4-0-ra sikerült nyernünk. Az újak közül, Varga Csaba két találattal, Kollrr Ákos egy gólpasszal kezdte meg haraszti pályafutását. Olykor látványos labda járatással, szép támadásokkal apellált a DMTK. A második félidőben igazi közönségszórakoztató játékkal rukkolt elő a csapat. Ha Gyűrű László többet tud majd együtt edzeni a fiúkkal és Gulyás Géza játékengedélye is megérkezik, még ennél is erősebbek lehetünk. A Pénzügyőr ellen, újra nyernünk kell ahhoz, hogy a tabellán szorosan tudjunk tapadni az élbolyra. Az első fordulóbeli győzelem akkora lökést adhat a Dunaharasztinak, hogy a jó forma hosszú ideig kitarthat. Reményeink szerint megszerezzük a három pontot, a Pasaréti úton.

(www.dmtklabdarugas.hunsport.hu)

Hozzászólások