Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
Érdekes fotót keresett elő a The Sun című angol bulvárlap Luka Modric-ról. A horvát válogatott középpályás még 2008-ban, a Tottenhambe igazolása előtt pózolt nagy boldogan egy 14-es számú Barca-mezzel.
Közgazdasági elemzők szerint északkeleti szomszédunk számára nem hozza meg a várt hasznot a 2012-es Európa-bajnokság, ráadásul a remélt gazdasági növekedésben sem bízhatnak az ukránok, mivel messze nem lesz akkora hatással a sorozat az országukra nézve, mint azt előzetesen gondolták- vélekednek a szakemberek.
A címvédő spanyol válogatott 4-0-s győzelmet aratott az ír csapat felett az ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokság C csoportjának csütörtöki 2. fordulójában, így az írek – utolsó csoportmeccsük eredményétől függetlenül – kiestek.
Az olasz válogatott 1-1-es döntetlent játszott a horvát csapattal csütörtökön, az ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokság C csoportjának 2. fordulójában.A két együttes ezt megelőzően ötször találkozott azóta, hogy Horvátország függetlenné vált 1991-ben, és az olaszok egyszer sem tudtak győzni, továbbá a legutóbbi öt Eb-n vagy világbajnokságon az itáliai gárda egyszer sem járt sikerrel a második fellépésén.