Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-03-23 - Grundfoci hírek

Lemondott, de a posztján marad

Nem sikeredett túl fényesre a tavaszi rajt az Orosháza számára. A félidőben listavezető csapat az első három bajnokin mindössze két pontot gyűjtött. Kvasznovszky József felajánlotta a lemondását, de azt az OFC elnöke nem fogadta el.

Harmadik mérkőzését játszotta tavasszal az NB III-as labdarúgó-bajnokság Alföld csoportjában az Orosháza FC. A télen az első helyen fordult csapat idén még nem győzött, két döntetlen és egy vereség a mérlege. A Szeged elleni iksz azonban azt jelentette, hogy az Orosháza lecsúszott az élről, az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó ESMTK vette át a vezetést.

Pedig jól kezdődött a Volán elleni találkozó, hiszen a 9. percben Baranyai révén vezetéshez jutott az Orosháza. A helyzet tovább javult, amikor a 40. percben megfogyatkozott a Szeged. A foltatásban (65. perc) azonban Szabó Norbert buktatta ellenfelét a tizenhatoson belül, a büntetőt pedig Végh Ariel belőtte, így 1-1-re módosult az állás. Rá két percre újabb esélyt kapott a hazai csapat, hiszen még egy embert kiállítottak a Szegedtől, de az Orosháza nem tudta kihasználni a lehetőséget, sőt, a végén reklamálásért Baranyait is kiállították.

- Rendkívül gyengén kezdtük ezt az idényt. És az a legfurcsább, hogy erre a felkészülés alatt semmilyen jel sem utalt, hiszen szinte csak erősebb csapatok ellen játszottunk, akiket szinte kivétel nélkül megvertük. Most már látom, hogy mennyire hiányzik a 10 meccsen 11 gólt szerző Szabó Tamás. Most nem megy a góllövés, többen is formán kívül futballoznak, ráadásul nem is szántják fel a pályát. A gyenge kezdés pedig lelkileg megfogta a csapatot. Az az helyzet, hogy én is felajánlottam a lemondásom, de Restály elnök úr ezt nem fogadta el. Ma átbeszéljük a helyzetet, remélem megtaláljuk a megoldást, mert ez így nem mehet tovább – mondta Kvasznovszky József vezetőedző.

 

(nb3.hu)

Hozzászólások