Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-03-05 - Grundfoci hírek

Beharangozó: Orosháza-Monor

Az Alföld-csoport tavaszi nyitányán a listavezető Orosháza FC a jelenleg kieső helyen szerénykedő Monori SE-t fogadja. A találkozó szombaton 14.30-kor kezdődik.

Mondhatni fix 1-es, ha a tabellára pillantunk, vagy a vendégek őszi, idegenbeli fellépéseire gondolunk. De egy hosszú téli “pihenő” után soha nem mehet biztosra az ember. A három és fél hónap bőven elegendő idő arra, hogy a Monor rendezni tudja a sorait, hogy a vezetőségük kielemezze a gyengébb őszi szereplést okait, és legfőbbkép: hogy olyan játékosokkal erősítsék meg labdarúgócsapatuk keretét, akikkel sikeresen vehetik fel a versenyt a riválisokkal a bentmaradás kiharcolása érdekében. Az Orosháza nem tartozik a Monor vetélytársai közé, de talán pont egy ilyen hangzatos bravúrgyőzelem adhatna lendületet az egész tavaszra a kék-fehéreknek.

Az érem másik oldalán azonban ott az Orosháza FC, akik éppen az őszi idény utolsó fordulójában leckéztették meg 5-0 arányban legnagyobb riválisukat, és álltak a csoport élére! Az OFC nagy előnye, hogy a tavaszi fordulók zömét hazai környezetben játssza. Pontosan ezért nem engedhetnek meg maguknak egyetlen bakit sem, ha az utolsó fordulóban egy tét nélküli mérkőzésen, már bajnokként szeretnének pályára az ESMTK otthonában.

 

forrás: nb3.hu

Hozzászólások