Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2012-10-29 - Hírek

Légiósok: Hétvégi összefoglaló

Kétségtelen, hogy a hét legjobb teljesítménye Szalai Ádámé, de nem csak ő volt aktív: Gera gólpasszt adott, Vanczák gólt lőtt, Kovács Péter duplázott a hétvége folyamán. Hétvégi összefoglalónkhoz lépj tovább.


Newcastle - West Brom 2-1 - Gera Zoltán

 


Middlesbrough - Bolton 2-1 - Bogdán Ádám

 

Hannover - Mönchengladbach 2-3 - A Hannover 2-0-ás előnyből bukott el 10 perc leforgása alatt. Huszti végigjátszotta a mérkőzést, ám ezúttal nem alkotott maradandót.

 

Dinamo Moszkva - Samara 1-0 - Dzsudzsákék kezdenek kimászni a gödörből, legalábbis ami az eredményeket illeti. A mérkőzést elnézve viszont a döntetlen igazságosabb lett volna, kifejezetten szépen játszottak a vendégek. Balázs talán 3-3-szor próbálkozott feltűnőbb megindulással illetve lövéssel, de egyik sem volt tökéletes.

 

Sion - Lausanne 1-1 - Vanczák Vilmos gólt szerzett, az összefoglaló itt tekinthető meg, 2:10 környékén van a gól.

 

Haugesund - Strömsgodset 2-3 - Kovács Péter duplázott, ezzel tevékeny részt vállalt csapata győzelméből. Aki nem tudná, a norvég "nb1-ről" van szó.

 

AC Milan - Genoa 1-0 - Tőzsér Dániel végigjátszotta a Milan elleni találkozót. Sajnos a sztárcsapat 3 nyeretlen meccs után újra győzni tudott.

 

Odense - Aarhus 2-4 - Vadócz Krisztián végigjátszotta a találkozót a hazaiaknál. Eddig ő volt a házi gólkirály, de természetesen nem a góllövés az elsődleges feladata. Most nem sikerült betalálnia, nem is nyert a csapat.

Hozzászólások