Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2012-08-27 - Hírek

Támadás érte a Ferencváros honlapját, büntetőfeljelentést tesz a klub

A Nemzeti Sport Online hétfő délutáni cikke miatt a Ferencvárosi Torna Club büntetőfeljelentést tesz számítógépes rendszerekbe történő illegális behatolás, valamint szerzői jogok megsértése miatt. Az egyesület az elkövetőkkel szemben kártérítési igénnyel lép fel.

Kubatov Gábor klubelnök közleményéből kiderül, Milan Peric leigazolásával kapcsolatos hír tervezetét a Fradi.hu saját belső hálózatán tárolta, s erről hétfőn 14.30 óra körül "illetéktelenül kép és írás jelent meg az nso.hu-n". "A cikk a játékossal kapcsolatos tárgyalássorozat lezárását megelőzően került nyilvánosságra, amely a Ferencvárosi Torna Club tárgyalási pozícióit jelentősen gyengítette.

A hír maga a Fradi.hu-n jelen pillanatig sem jelent meg, így a hír megjelenésének tényét valótlanul állítja a Nemzeti Sport Online" - olvasható a közleményben. A Ferencváros nemcsak etikátlannak, hanem ez idáig példátlannak és erkölcstelennek is tartja ezt az eljárást, ezért a klub az ügy lezárulásáig a Nemzeti Sport, a Nemzeti Sport Online, valamint a hozzájuk kapcsolódó összes médium akkreditációját - valamint munkatársai szurkolói kártyáját - visszavonja.

"Olvastuk a közleményt, most várjuk a hivatalos fejleményeket. Továbbra is szeretnénk a Ferencvárossal a jó kapcsolatunkat megtartani és a helyzetet tisztázni" - mondta Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője. Kubatov Gábor egyúttal arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy a Videotonnal az egyeztetés a kölcsönadásról az utolsó simításoknál tart, azonban a kölcsönadási szerződést még nem írták alá.

Forrás:

www.origo.hu

Hozzászólások