Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2012-08-30 - Grundfoci hírek

Mesterkurzus az idei FociFesztiválon

Az idei FociFesztiválon a családias hangulatú mérkőzések mellett a business oldal is megjelenik. A nemzetközi és hazai futballélet neves üzleti gondolkodói osztják meg szakmai tapasztalataikat a futball gazdasági-, marketing- és szponzorációs aspektusairól.

Az idei FociFesztiválon a családias hangulatú mérkőzések mellett a business oldal is megjelenik. A nemzetközi és hazai futballélet neves üzleti gondolkodói osztják meg szakmai tapasztalataikat a futball gazdasági-, marketing- és szponzorációs aspektusairól.

 A tavalyi nagy siker után, a Magyar Labdarúgó Szövetség szeptember 1-én, szombaton, 09 és 20:00 óra között, egésznapos, látványos családi programként szervezi meg a II. FociFesztivált.

Idén is különleges programokkal és világhírű vendégekkel készülünk arra, hogy a vakáció utolsó hétvégéjén szórakoztató, jókedvű futballünnepet varázsoljunk a Budapestről könnyen megközelíthető, modern és kényelmes Telki Edzőközpontba.

A fesztivállal a labdarúgást szeretnénk népszerűsíteni, ezért a programokat úgy állítottuk össze, hogy azokon a családok minden tagja jól érezhesse magáta gyerekektől az idősekig. Idén 85 éve született és 10 éve hunyt el Kubala László, a magyar labdarúgás történetének egyik legfényesebb csillaga. A II. FociFesztivál rá emlékezik a Kubala Kupával.

Mesterkurzus a FociFesztiválon?

Szeretnénk, ha idén a szakmai információra éhes futballrajongók is megtalálnák a számításaikat. Ezért a FociFesztivál programpontjai között lesz egy tematikus programelem (Mesterkurzus), mely kiegészíti a nap közben folyó futballmérkőzéseket. Ebben a részen a futball és a szélesebb sportágazat üzleti-, marketing aspektusával foglalkozó hazai és nemzetközi szakemberek, ismert sportoló(k) vállalnak szerepet, tartanak majd izgalmas előadásokat.

Szabó László, az esemény főszervezője: „A cél az, hogy egy teljes képet adjunk a futball világáról, s a nap során döntően mozgásos élmény egészüljön ki egy csipetnyi üzleti gondolatsorral.Ezért a FociFesztivál szervezőcsapata a Mesterkurzus szakmai kivitelezésével, valamint a programelemmel kapcsolatos koncepciófejlesztéssel az Ambitious Group marketing tanácsadó vállalkozást bízta meg. Úgy vélem, hogy az Ambitious fiatalos lendülete segít kommerciális értékkel megtölteni az idei FociFesztivált.“

A Mesterkurzuson olyan neves szakemberek tartanak előadást, mint Kassay Lili, az MLSZ marketing- és média bizottságának tagja, aki a futball marketing összefüggéseiről beszél majd, Dr. Sterbenz Tamás, az MKOSZ főtitkára, a TF Sportmenedzsment Tanszékének vezetője, Dr. Berkes Péter, az Ambitious Group alapító tulajdonosa, marketing- és reklámszakember, aki a futballszponzoráció kreatív megoldásait ismerteti, Paunoch Péter, a Center Sport Kft. tulajdonosa, játékos-menedzser, aki arról tart előadást, hogy a menedzser milyen szerepet játszik a játékosok piaci értéknövekedésében, illetve hogy miként segíti a játékost a legkedvezőbb lehetőségek felkutatásában és kiaknázásában, anyagi helyzetük megszilárdításában a civil életük komfortosabbá tételében. A kurzusra külföldről is érkezik szakember, az ő kiléte egyelőre meglepetés.

Sok népszerű hírességet vonultat fel a nagy hagyományú Színészek-Újságírók Rangadó (SZÚR), melyet ezentúl – terveink szerint – minden évben a FociFesztiválon rendezünk meg.

Az MLSZ munkájának két fontos eredményére, az amatőr csapatok versenyeztetési költségeinek drasztikus csökkentésére és a gőzerővel zajló pályaépítésekre látványos bemutatókkal hívjuk felmajd a figyelmet. Lesz futsal minden mennyiségben: felnőtt férfi, női és utánpótlás futsal válogatottak bemutató edzései, közte futsal gyakorlópálya és szabad játék.

Megrendezzük az Egyetemi Bajnokok Ligáját, az egyetemi-főiskolai kispályás futballbajnokságok győzteseinek tornáját. Egyre népszerűbb a strandfoci, lesz alkalom a válogatott edzéseit megnézni, a gyerekeknek bajnokságon játszani. A hagyományos lábteniszkedvelői sem fognak unatkozni, itt is lehetőség nyílik szabad játékra a válogatott edzései között.

szurkolói csapatokra is gondoltunk, akik híres BL-döntőket játszanak majd újra: Manchester-Bayern, Milan-Liverpool, Barcelona-Arsenal és Real Madrid-Juventus meccsek zajlanak le ezen klubok szurkolóiból verbuvált csapatokkal.

A II. FociFesztivál vendégsportja idén a judo lesz, a programokért Hadfi Dániel, európa-bajnok versenyző felel majd.

Lesz Kelet-Nyugat Kupa, melyre várjuk a baráti társaságok, csapatok jelentkezését, hogy a FociFesztivál estéjére kiderüljön, a Dunától jobbra vagy balra rúgják jobban a labdát…

László Atya Kupa keretében a szakmák csapatai versengenek: ügyvédek, orvosok, parlamenti képviselők, dj-k, stbstsb. Bicskei Bertalan tizenegyesrúgó bajnokság, freestyle bemutatók, gombfoci, csocsó, számítógépes foci, filmsátor….és sok-sok más aktivitás. Az adidas programjainmindenki lemérheti rúgásának erősségét, a legújabb chip-et tartalmazó cipőkkel pedig bebizonyíthatja, hogygyorsabban vezeti a labdát, mint Messi…

Bemutató mérkőzést játszanak a Magyar Speciális Olimpia Szövetség értelmi fogyatékos labdarúgói.

A hölgyekre is gondolunk: őket szépségápolási tanácsadás, fodrász-bemutatók várják.

A II. FociFesztivál jegyei a FootballFactor üzeltében kaphatóak szeptember 1-ig, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 55., nyitvatartása hétfőtől – péntekig 10-19 óráig, szombaton és vasárnap 10-17 óráig. Telefon: +36-1-269 1831+36-20-296-2669, e-mail: info@footballfactor.hu

Időpont: 2012. szeptember 1. (szombat, 9-20 óráig).

Helyszín: Globall Football Park Sporthotel**** – Telki

Jegyár szeptember 1-ig és szeptember 1-én 14.00-ig 500 Ft/fő, szeptember 1-én 14.00-tól 750 Ft/fő.

Info:

Dömötör Fanni

domotor.fanni@ypsylonmedia.hu

+36-70-953-03-06

www.focifesztival.hu

http://www.facebook.com/focifesztival

Hozzászólások