Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-10-22 - Grundfoci hírek

ZTE II – Hévíz rangadó a hétvégén

Nem lesz unalmas meccs ezen a hétvégén sem az NB III-ban, no de a ZTE II – Hévíz párharc, vagyis a második és a harmadik csatája, minden várakozást megérő összecsapásnak ígérkezik.

Két gárda van, melyek tíz meccsnél járnak már a bajnokságban, ők a Hévíz és a Celldömölk csapata. Előbbi második helyen áll jelenleg a tabellán, és bizony hatalmas feladat elé néz. Úgy utazik a hétvégén a ZTE II-höz, hogy valószínűleg a zalaiak jó pár, első csapatbeli játékossal erősödhetnek a találkozóra. A két együttest, egyébként csupán egy pont választja el a tabellán, és gólkülönbségük is majdhogynem megegyező, vagyis parázs ütközetre van kilátás. Tény tehát, hogy a Zalában lesz a forduló rangadója.

Azonban nem csak egy mérkőzés rendeznek az NB III-ban, lesz min izgulni még bőven. Ha csak a pozíciókat figyeljük, akkor szombat délután Csornán sem fognak unatkozni, ugyanis a helyiek a hetedik helyről fogadják a hatodik MTE-t. Mindkét gárdának van oka a javításra, hiszen a mosonmagyaróváriak legutóbb 5-1-es vereséget szenvedtek hazai pályán a Haladás II ellenében, míg a csornaiak, az előző játéknapon ugyan legyőzték a Várpalotát, de azelőtt hatalmas zakóba futottak bele Sopronban. Az a 7-0, egy Lipót elleni 6-1-es siker után történt, így joggal vetül fel a kérdés, hogy vajon melyik arcát látjuk majd Varga Péteréknek.

Szintén szorosnak ígérkezik a Lipót- Sárvár, a Balatonfüred- Répcelak, valamint a Büki- Várpalota összecsapás is. Utóbbi kettő azért is pikáns, mert itt már van, aki igencsak közel van a kiesőzónához, de van olyan is, aki nyakig benne is van. Továbbá nem számolhat könnyű meccsel a Sopron sem Celldömölkön, és a Haladás sem mehet teljesen biztosra a Badacsonytomaj ellen.

Számos érdekes, izgalmas összecsapás már elöljáróban akad tehát az NB III 11. fordulójából, hát még majd ami majd közben alakul!

Az NB III 11. fordulójában rendezik:

Október 23., szombat:

Csorna – MTE
Lipót – Sárvár
Kőszeg – Pápa
B. Füred – Répcelak
Büki – Várpalota
Celldömölk – Sopron

Október 24., vasránap:

ZTE II – Hévíz
Haladás II – B.tomaj

 

www.nb3.hu

Hozzászólások