Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2012-11-27 - Beszámolók

Villanyfényes bajnokság 2012. Ősz 9. forduló

Dounin Fc
7:3
Stabilizátorok


Jó védekezés, szép akciók és gólok! Gratula!!!
Igaz ítéltek ellenünk egy büntetőt, de az már nem osztott vagy szorzott! Legalább most nem állítottak ki közülünk senkit!

A szabálytalanságok számát jó lenne a cseréknek számolniuk, mert szerintem a múlt heti meccsen nekünk is lehetett volna rúgni büntetőt!!!!

Az ellenfélnek nem ízlett a szoros védekezés (ami néha nem volt az, mert elöl ragadtak páran párszor ).
A gólhelyzetek elpuskázásában ismét jeleskedtünk! A százalékos hatékonyságon javítani kell!!!! Már csak az a talány miért nem tudja a csapat minden meccsen ezt a szintet hozni? Hiszen a közvetlen előttünk és mögöttünk állók közül (2-2 csapat) mindenkit megvertünk, és az alsóbb régiós csapatoktól kaptunk ki, de azok csúnya zakók voltak!

A győzelemnek köszönhetően sikerült +1-re feltornászni a gólkülönbségünket 37-36!:) 36 gólt kaptunk de abból csak 16-ot 8 meccsen, ami igen kedvező, ám a másik 20-at az említett 3 zakón! Van mit tanulni belőle! A negyedik hely biztos, és az elmaradt meccsek függvényében felléphetünk a 3. vagy akár a 2. pozícióba is! A következő szezonban, ha tartósítani tudjuk ezt a jó formát, oda lehet érni az elejére!

Hozzászólások