Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2012-11-12 - Beszámolók

Villanyfényes bajnokság 2012. Ősz 10. forduló

Dounin Fc
4:3
Kánaán BK


Ez szép teljesítmény volt! Gratula!!
A Múlt héten elmaradt meccs csapatából és a Bénakacsák csapatából is kint voltak megnézni a meccset! Nekik fontos volt , hogy Mi nyerjünk lévén eddig a Kánaánnak csak 2 veresége volt!

A kezdeti tűzijátékot túlélve (az én kapum előtt volt megrendezve), 1-0 ra mentünk, aztán az ellenfél fordított 2-1 re, de még mielőtt nagyon belelendültek volna a Bandi egy kapus keze között átcsorgó, demoralizáló lövéssel egyenlített!

Utána a vezető gólunk is megszületett, majd egy védelmi hibából kaptunk egy harmadik gólt! A negyediket nekünk sikerült rúgni, majd a maradék 2 percet kihúztuk, így legyőztük a listavezetőt!

Ismét rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul, ezen lenne jó javítani! Igaz a talaj sem volt ideális lévén előtte is és közben is esett! Bazsikám az a labda forintos volt amit adtam, ráadásul az ellen szépen elcserélte magát! Besétálhattál volna a kapuba a labdával! A kapusuk igen jól teljesített, de sokszor nem rajta múlt a dolog. Kaptunk majdnem olyan gólt is, hogy arra vártunk a bíró fújjon és ha nem szaladok ki elrúgni a labdát egyedül vezethette volna az ellen!
Jövő héten a hibákon lehet korrigálni!

A jövő heti ellenfél az ellenfelünket 3-1 re verte, tehát az a meccs sem lesz sétagalopp! Nyerni kell!

Hozzászólások