Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-11-09 - Grundfoci hírek

Verekedés miatt szakadt félbe a meccs Szabadkígyóson – képek

Idő előtt fújta le a játékvezető a szombat délutáni Szabadkígyós - Jánoshida NB III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzést, mert a nézők összeverekedtek a játékosokkal.

A kiesési rangadón a házigazda Szabadkígyós játszott fölényben, és az első félidő végén próbálkozásaikat, Gazsó révén siker koronázta. A második játékrész elején hamar megduplázta előnyét a Szabadkígyós, az 53. percben Berczi talált a jánoshidai kapuba. Eldőlni látszott a mérkőzés, ám a valódi izgalmak későbbre maradtak.

A 67. percben Ulviczki Attila, a Jánsohida kapusa elgázolta Berczit, aki a földön maradt, míg a kapus a pályáról kigurult labda után ment. Itt szóváltásba keveredett a szabálytalanságát keresetlen szavakkal számonkérő szurkolókkal, akik közül egy idősebb és egy fiatalabb férfi a pályát övező korlát alatt átbújva rátámadt a kapusra. Nincs mit szépíteni, a kapus felvette a kesztyűt (már ami a provokációt illeti), és ölre ment a szurkolókkal (a bunyó részletei a www.sport365.hu képgalériájában megtalálhatók).

Szöllősi Ferenc játékvezető lefújta a futballmérkőzést, míg a bunyót a rendezők és a két csapat józanabb vérmérsékletű játékosai állították le.


Szabadkígyós – Jánoshida 2-0 (1-0) a 67. percben félbeszakadt
Szabadkígyós: Sztankó — Bagi, Szokol, Bánfi, Vandlik — Murvai, Rattai, Mátó, Knyihár — Gazsó, Berczi. Megbízott edző: Széplaki Sándor, ifj. Szabó Zoltán.
Jánoshida: Ulviczki – Fülöp, Ábel, Pelles, Eszes, Rontó, Nagy A., Nagy G. (Koncz), Palicz, Balogh (Gömöri), Lippai (Gulyás). Edző: Szabó Imre
Kiállítva: Tóth Z. (Szabadkígyós, beszaladt a cserepadról, verekedésért) a 67., Ulviczki (Jánoshida, verekedésért) a 67. percben.
Gólszerzők: Gazsó a 44., Berczi az 53.

(Fotó: beol.hu)

Hozzászólások