Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-11-02 - Grundfoci hírek

Végleges: 16 csapattal vágunk neki a 17. kupának

Mivel vasárnap éjfélig egyik érvényes nevezéssel rendelkező csapat sem vétózta meg a november 7-i kupa felduzzasztását, így újabb négy alakulattal egészült ki a torna mezőnye. A lebonyolítás menete a következő:

Szokás szerint találkozó, bemelegítés és sorsolás reggel 8.30-tól. Az első meccsek kezdési időpontja pontban 9 óra. A csoportkör vége délben, a középdöntőé fél 1-kor, a legjobb 4 csapatnak pedig fél 2-kor. Utána díjkiosztó. Akik a tavalyi idény során már velünk fociztak, egész biztos nem jelent újdonságot a 16 csapatos játékrend.

A négy darab négyes csoportból a legjobb kettő megy tovább, mivel mind a négy pályára szükség van, vigaszmeccs nincs. A legjobb nyolc között egyenes kiesés, majd aki ezt is túléli arra vár még egy elődöntő, illetve egy helyosztó a győzelemért ill. a 3. helyért. A trófeákon kívül a díjazottak számára továbbra is játszik a LEGEA utalvány, és vélhetően lesz más egyéb nyalánkság is. Erről bővebb információval a hét vége felé tudok majd szolgálni.

Közben aki 21-én is focizni szeretne, kérem jelezze időben, mert erőteljesen fogynak a helyek. Annál is inkább, mert azt a kupát egyenlőre 12 csapatosra tervezzük...

Hozzászólások