Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-12-14 - Grundfoci hírek

Vasárnap véget ér a 2009-es bajnokság

És az utolsó idei kupát az nyeri, aki átgázol a Napredak testén, mivelhogy más kupagyőztes ezúttal nem lesz. Az előre beharangozott focis-matinés ráadás pálya hiányában elmarad. Díjkiosztót ugyan tarthatunk, de ...

... kérdem én, nem lenne jobb, ha megadnánk neki a megérdemelt rangot? Szerintem mindenképp... Lehetőségeimhez mérten a lehető leggyorsabban igyekszem valami üdvözítő épkézláb ötlettel előállni.

Az éves díjazottak a következő csapatok és játékosok lesznek: az első 3 helyezett, az idény legtöbb tornáján részt vevő (azaz a leghűségesebb) csapat, a gólkirály és a legtöbb Legjobb kapus díjjal honorált hálóőr. Félreértések elkerülése végett az utóbbi esetben holtverseny esetén az dominál, melyikük vett részt több tornán. Ami biztos: a bajnok Napredakot és a második helyezett LSE BP-t már nem lehet beérni, és vélhetően Csóka Jenőnek sem kell izgulnia még akkor sem, ha a Fehér Ház momentán nem lesz ott a záróforduló alakulatai között.

Aki kíváncsi annak végezetül a december 20-i kupa végleges nevezési listája: Napredak, Csakatrick FC, White Alders FC, Budai Ászok FC, Nápolyi FC, FC Focisokk, Forza, Goal Zero, Parádsasvári Sasok (vagy valami hasonló), Buxy Team, H1N1 és 22 Steps. A menetrend a szokásos: sorsolás vasárnap 8.45, kezdés 9, kupa díjkiosztó délután fél egykor.

Eredményes felkészülést kívánok mindenkinek! Vasárnap találkozunk!!!

Hozzászólások