Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-12 - Grundfoci hírek

Újra Másodosztályú a Baja

A 2009-2010-es labdarúgó szezon első bajnokcsapata a Bajai LSE: az NBIII. Dráva-csoportjában - öt fordulóval az idény vége előtt - már biztosan aranyérmes Nagy Tamás együttese. A feljutáshoz elég volt a Szentlőrinc elleni gól nélküli döntetlen is.

A szezon előtt az azonnali visszajutást tűztük ki feladatként a csapat elé – mondta Aranyos Dániel ügyvezető elnök. – A játékosok ügybuzgalma és edzőink munkája végig kiváló volt. A másodosztályból való kiesésünk után sikerült egyben tartani a keret nagy részét. Az ősszel százszázalékosan szerepeltünk, tavasszal viszont becsúszott egy-két baki, ám ettől függetlenül teljes mértékig elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel. Tudtuk, már a Szentlőrinc elleni döntetlen is elegendő lesz a bajnokság megnyeréséhez, így a bajai Szentháromság térre szerveztünk egy kis bulit, amelyen a szurkolók, a vezetők és a játékosok közösen ünnepelhettek.”

Az elsődleges célt teljesítette a csapat, de kérdés, mire lehet képes az együttes eggyel magasabb szinten. “Az első évben a biztos bentmaradás a célunk, majd a későbbiekben a középmezőnyhöz felzárkózni. Mindez megvalósítható, hiszen a csapatunk sikeréhes fiatalokból áll, akik a már sokat megélt idősebbekkel kiválóan kiegészítik egymást. A vezetőink remekül mérik fel az anyagi határainkat, amit ígérnek, mindig megtartják.”

(Nemzeti Sport)

Hozzászólások