Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-06-29 - Grundfoci hírek

Újra bajnok az U15-ös lány csapat!

Megvédte bajnoki címét az U15-ös női gárda, amely négy év alatt harmadszor lett aranyérmes. A hatos döntőt Győrben rendezték.

A mieink az "A" csoportba kaptak besorolást. Az első mérkőzésen egy 2-0-s győzelemmel sikerült visszavágni a Feminának a középdöntőben elszenvedett vereségért, amely az egyetlen volt az idei évben. Ezután a Taksony következett, amellyel 1-1-es döntetlent játszottunk, így rosszabb gólkülönbségünknek köszönhetően a 2. helyen jutottunk tovább az elődöntőbe. Itt a Viktóriával került szembe a Fradi. A rendes játékidőben 2-2 lett a végeredmény, tehát büntetők következtek, amit a zöld-fehér lányok magabiztosan értékesítettek. Jöhetett a finálé, ahol az ellenfelünk a PMFC volt. A mieink ekkor küzdeni tudásból vizsgáztak jelesre, hiszen vesztes állásból fordítottak és nyerték meg a döntőt 2-1-re, bebizonyítva, hogy ők korosztályuk legjobbjai.
Kiemelendő, hogy a Ferencváros volt az egyedüli csapat, amely egész évben nem játszatott túlkorosokat, ami a női labdarúgásban igen ritka és példaértékű. A csapat edzői: Dörnyei Balázs, Endrész Pál, valamint Kővári László, kapusedző.
(http://www.ftc.hu)

Hozzászólások