Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-12-16 - Grundfoci hírek

Üde színfolt volt az újonc Balatonfüred

A Balaton-parti egyesület hosszú idő után szerepelhet ismét a harmadosztályban. Annak ellenére, hogy sikerült erős játékoskeretet kialakítani, az újonc lét meglátszott az együttes őszi teljesítményén. A több élcsapat ellen is pontot szerző balatonfürediek a gyengébb erőt képviselő gárdákkal szemben sokszor csak szenvedtek.

  szenvedésnek a rendkívül kevés rúgott gól az elsődleges oka, a BFC a második legkevesebb találatot (13) érte el a mezőnyben, igaz, a harmadik legkevesebbet (15) kapta.

- A nyár folyamán hosszú ideig kérdőjeles volt, hogy melyik osztályban indulhatunk. Végül csak az utolsó héten dőlt el a sorsunk, s ennek következtében a csapat nem alakult egységgé a rajtra - tekintett vissza Lantai Balázs edző a naplo-online-nak adott interjúban.

- A kapott gólok mennyiségével elégedett vagyok, a rúgottakkéval természetesen már messzemenően nem. A télen így az lesz az elsődleges feladatunk, hogy hatékonyabb támadójátékot építsünk ki. Szeretnénk rendezni a sorokat, mert úgy gondolom, hogy ebben a keretben bőven van még tudás.

Lantai Balázs az egyéni értékelésekkel kapcsolatban elmondta: két játékos, Szabó és Babics teljesítményével elégedett maradéktalanul. Mellettük Marosvölgyi góllövőlistán elfoglalt harmadik helyét, és Pető produkcióját emelte ki. - A célunk a bennmaradás kiharcolása, de az erőviszonyok alapján odaérhetünk akár a nyolcadik helyre is. Az itt játszó csapatok stílusa között nincs sok különbség, mindenki a biztonságra helyezi a hangsúlyt. Időközben mi is váltottunk a felfogáson, s ezt a játékot szeretnénk továbbfejleszteni a téli szünetben.

(Forrás: naplo-online.hu)

Hozzászólások