Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-12-09 - Grundfoci hírek

Tavasszal pótolják a Dunaharaszti meccsét

Vasárnap már második alkalommal halasztották el a labdarúgó NB III Duna-csoportjának Dunaharaszti - Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE összecsapását.

 

 

November utolsó hétvégéjén az egész tizenötödik forduló elmaradt ebben a csoportban a téliesre fordult időjárás miatt. Kedden este műfüvön lejátszották a Százhalombatta – Érd (1-4), valamint a Budafok – Zsámbék (1-2) összecsapásokat. Pénteken szintén műanyag borításon a Biatorbágy 2-1-re verte a Maglódot.
A szombati három találkozó közül elmaradt a Pénzügyőr – Dorog meccs. A móriak viszont hazai pályán 3-1-re győztek a Sárisáp ellen. Az ESMTK idegenben 2-1-re diadalmaskodott a Soroksár ellen, ezzel pontszámban utolérte a listavezető Pálhalmát, és jobb gólkülönbségének köszönhetően át is vette a vezetést a tabellán.
A vasárnapra maradt két párosítás közül megrendezték a Törökbálint – Bicske találkozót, ahol meglepetésre a vendégek nyertek 3-2-re, így a hazaiaknak maradt a huszonkilenc pontjuk és nem tudtak az élre ugrani. A pálhalmaiak még pénteken is azzal a tudattal edzettek, hogy vasárnap Dunaharasztiban kell pályára lépniük, de szombaton már jött az értesítés, hogy ezúttal sem alkalmas futballra a játéktér.

A dunaújvárosiak edzője, Nagy Zoltán legszívesebben már szabadságra küldte volna a játékosait, de a szövetség versenybizottsága csak keddi ülésén dönt majd a folytatásról.

- Mi úgy készültünk az elmúlt héten is, hogy játszunk, pedig az időjárásban nem sok minden változott az előző héthez képest. Az ellenfelünk nem akart műfüvön megmérkőzni velünk, pedig felajánlottuk a pályaválasztói jog felcserélését is. Most már azt szeretnénk, ha csak jövőre kellene lejátszani a találkozót, hiszen teljesen kiszámíthatatlanok az időjárási viszonyok. Azzal nem foglalkozunk, hogy jelenleg lecsúsztunk az első helyről, hiszen az utolsó tavaszi forduló után hirdetnek végeredményt ebben az osztályban is.

DH-ONLINE.HU

Hozzászólások