Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-09-04 - Grundfoci hírek

Találd meg a hobbidat: FOCIZZ VELÜNK!!! - Szakkörkiállítás a Zöld Pardonban

"Találd meg a Hobbidat!" üzenettel toborozza az általános és középiskolás diákokat a Kamaszfesztivál Szervezőiroda a 2009-2010-es tanév megnyitójára. A rendezvényen két kiskapu társaságában a Grundfoci.hu is ott lesz, viszont a laszit ezúttal is Nektek kell rúgnotok! Gyertek Ti is, és keressetek minket a helyszínen!!!

Az Országos Kamasztanév-nyitót szeptember 11-én 10.00-18.00 óra között rendezik a Zöld Pardonban. A pénteki, tanítási napra időzített rendezvényt a szervezők iskolai keretek között szervezett kirándulásnak ajánlják az osztályfőnökök és iskolai intézményvezetők figyelmébe.

A "Találd meg a hobbidat!" üzenettel rendelkező kezdeményezéshez a tanév eleje tökéletes apropót szolgáltat, hiszen a szeptember minden iskoláskorú gyerek életében a tanévre való felkészülésnek, a tanév időbeosztásának, a szakkörkiválasztásnak időszaka is egyben.

A szakkör- és hobbikiállításon számos kamaszkorosztályt célzó szakmai-, kulturális-, tudományos- és civilszervezet mutatja be a diákok számára egész éves, értékes szabadidős elfoglaltságot kínáló programját sportos, művészeti, kulturális, önismereti, egészségügyi és egyéb témákban.

A tanévnyitó interaktív játékokkal, kerekasztal beszélgetésekkel, kiállításokkal, készség-felmérésékkel, kompetenciamérésekkel, tehetségkutató foglalkozásokkal és rengeteg szórakoztató előadással várja a kamaszokat. Az egész napos kikapcsolódást színpadi produkciók teszik még érdekesebbé.

A rendezvényen kerül sor továbbá a 2009-2010-es tanév "Javíts egy jegyet!" pályázatának meghirdetésére, valamint a tanév zárásaként megrendezendő IV. Országos Osztálykirándulás,  KAMASZFESZTIVÁL helyszínének bejelentésére.

A tanévet megnyitja Horváth Csaba Budapest Főváros Főpolgármester-helyettese, valamint Tompa Ferenc az Oktatási és Kulturális Minisztérium Közoktatási Szakreferense.

A rendezvényről bővebb információ a www.kamaszfesztival.hu, valamint a www.zp.hu oldalon található.

 

Galéria

Standunk a rendezvényen Standunk a rendezvényen

Hozzászólások