Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-04-07 - Grundfoci hírek

Sima hazai győzelem

Az első félidő pápai mezőnyfölénnyel telt, a kapuk azonban nem forogtak veszélyben. A 44. percben veszélyeztetett először a Pápa, egy tévesen megítélt szabadrúgásból.

Pápa B–Csorna 2–0 (0–0)

Pápa, 100 néző. V.: Szvorda.

Pápa: Takács T. – Domján, Dlusztus, Mészáros, Kaszás, Kocsis P., Quintero, Sarus (Palkó), Abwo (Nyári), Magyar B. (Kiss R.), Zulevs. Edző: Nagy Mihály.

Csorna: Lőre – Nagy Sz. (Véghelyi), Jakab Á., Fenyő (Jakab G.), Simita, Kiss M., Baán, Régi, Molnár G., Tóth Z. (Nyerges), Kránitz. Edző: Varga Péter.

Gsz.: Dlusztus, Abwo.

Az első félidő pápai mezőnyfölénnyel telt, a kapuk azonban nem forogtak veszélyben. A 44. percben veszélyeztetett először a Pápa, egy tévesen megítélt szabadrúgásból. A második félidő a Csorna számára sajnálatos eseménnyel kezdődött, a 48. percben Nagy Sz. ugrott fel fejelni, az oldalról érkező Palkó azonban úgy ütötte el, hogy a csornai játékos eszméletét vesztette, kórházba kellett szállítani. Így a Csorna elvesztette két meghatározó védőjét, Nagy Sz.-t és Fenyőt, akit szintén sérülés miatt kellett lecserélni. A Pápa a 65. percben megszerezte a vezetést: Véghelyivel szemben a csornai alapvonalnál szabálytalanul szerezte meg a labdát egy pápai játékos, majd ezután bedásából Dlusztus fejelt a hálóba. 1–0. A 75. percben Molnár G. cselezte be magát a hazai 16-osra, begurítását Baán lőtte kapura, a lövést azonban egy pápai védő kézzel elütötte. A 11-es elmaradt. A 85. percben Abwo lépett ki lesről, a labdát Lőrére vezette és a kapust kicselezve lőtt a hálóba. 2–0. A mai mérkőzésen a vendég csapatot sajnos a sérülések mellett a gyenge játékvezetés is sújtotta. Az egész csapat jobbulást kíván a kórházba került Nagy Szabolcsnak.

Jók: Dlusztus, Mészáros, Zulevs, Abwo, Kiss R., ill. Lőre, Simita, Jakab.

Nagy Mihály: – Ellenfelünk a várakozásoknak megfelelően egy pontért érkezett, ezért végig védekezett és lassította a játékot, nagyon nehezen, de megérdemelten győztünk.

Varga Péter: – Az, hogy hét NB I-es kerettaggal állt fel ellenfelünk a Pápa és ma legyőzött bennünket, egyáltalán nem érdekel. Az sokkal inkább, hogy mi lesz a kórházba került játékosunkkal.

(www.kisalfold.hu, www.gymsfoci.hu)

Hozzászólások