Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2011-11-17 - Grundfoci hírek

Regisztráljatok és fogadjatok a csapatból négyen, cserébe mi fizetjük a kupanevezést!

Az Grundfoci.hu és a bwin egy speciális akciót indít a Budapesti Amatőr Futsal Ligában (BPAFL, BAFL) résztvevők számára. Amennyiben regisztráltok a Grundfoci.hu-ra és minimum 4 fő (csapattag vagy szurkoló) új játékossá válik a bwinnél, ahol legalább 2500 forint értékben fogadtok is, úgy az aktuális kupára a csapatotok 17 000 Ft-os nevezési díját mi álljuk! Lépj tovább a részletekhez!

Nem kell mást tenned, hogyha még nincs Grundfocis azonosítótok, akkor regisztrálni magatokat a Grundfoci.hu-ra itt:

www.grundfoci.hu/regisztracio

Majd a lenti gombra kattintva regisztrálni a bwin oldalán, feltölteni a számládat és legalább 2500 Ft értékben fogadni.

[Bwin regisztráció]

 

Hogyan vehetek részt?

1. Ha még nincs Grundfocis azonosítód, akkor regisztrálj a Grundfocira itt: http://www.grundfoci.hu/regisztracio

2. Regisztrálj a bwin-nél [IDE] (vagy alul a gombra) kattintva.

 

FONTOS: csak újonnan regisztrált account-tal vehetsz részt. Olyan felhasználó nem vehet részt a promócióban, aki korábban már vett igénybe első befizetési bónuszt a bwinnél!

 

3. Töltsd fel bwin fogadói számládat legalább 2500 Ft-tal

4. Fogadj legalább 2500 Ft értékben a bwin-en

5. Küldd el bwin-es felhasználónevedet és csapatod nevét az info@grundfoci.hu email címünkre!

6. A levél beérkezésétől számított 7 napon belül leellenőrizzük és visszajelzünk nektek az ingyen kuparészvételről.

Részvételi feltételek:

1. A promóció feltételeit teljesítő csapat egy 17.000 forint értékű kupa nevezési lehetőséget kap, amit a következő Futsalkupa-n használhatnak fel.

A Futsalkupák időpontjait a www.grundfoci.hu/esemenyek oldalon talalhatod meg.

A részvételi feltétel,  hogy a csapattól 4 fő (játékos vagy szurkoló) a új játékosként regisztráljon a bwin oldalára a következő linken (Bwin regisztráció) keresztül, töltsenek fel a bwin számlájukra legalább 2500 Ft-ot és legalább 2 500Ft értékben fogadjanak a bwin.com oldalon.

 

2. A promóció feltételeit teljesítő csapatok 17.000 forint értékű nevezési lehetőséget kapnak a következő Futsalkupa fordulóra!

3. A levél beérkezésétől számított 7 napon belül ellenőrizzük le és jelzünk vissza az ingyenes kupa részvételről. Így a kupa előtt kevesebb mint 7 nappal küldött jelentkezéseket már csak a következő kupára tudjuk elfogadni.

4. A promóció feltételeinek teljesítése után a felhasználó a bwin.com-on kiválasztott felhasználónevét és csapatának nevét köteles elküldeni az info@grundfoci.hu e-mail címre. A megadott felhasználónév alapján kerül ellenőrzésre, hogy az akcióban résztvevő csapat tagjai maradéktalanul teljesítették-e a promóció feltételeit.

5. A 17.000 forint értékű kupa nevezés érvényesítése a részvételi feltételek teljesítésétől számított  következő kupafordulón történik meg. Az utalvány jóváírásáról az Grundfoci.hu és a futsalkupa.hu munkatársai tájékoztatják a felhasználót.

6. A promócióban kizárólag 18. életévüket, illetve országukban a nagykorúság alsó határátbetöltött személyek vehetnek részt.

7. A jelen promóción kívül létrehozott Bwin regisztrációval a promócióban való részvétel kizárt.

8. A nyeremények készpénzre nem válthatók, harmadik fél részére át nem ruházhatók.

9. Az Grundfoci.hu, a Futsalkupa.hu és a bwin fenntartja a jogot, hogy bármelyfelhasználóját kizárja a promócióban történő részvételből, amennyiben a felhasználó megszegi jelen Részvételi Feltételek, illetve a felhasználó és a Bwin által elfogadott, a bwin.com oldalon megtalálható Általános Részvételi Feltételek bármelyikét.

10. A promóció típusa és adatai bármikor megváltoztathatók vagy visszavonhatók. Jogi út kizárva. Semmiféle károkozásért nem vállalunk felelősséget.

11. Minden egyéb esetben a www.grundfoci.hu és a www.futsalkupa.hu  oldalon megtalálható Játék Feltételek érvényesek.

12. A promóció érvényes: visszavonásig.

-------------------------------

Ha valakinek kérdése van, hívja ezt a számot: 20/532-0580

 

Hozzászólások