Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-06-18 - Grundfoci hírek

RED BULL STREET STYLE

Ha jobbak a labda-trükkjeid, mint Ronaldinhónak és úgy tudsz a sodró ritmusú zenére táncolni, hogy közben a foci szinte a lábadhoz nőtt, akkor ragadd meg az alkalmat! A "Red Bull Street Style" a világ legjobb "freestyle" focistái után kutat. Lépj be Te is a nemzetközi mezőnybe, és mutasd meg tehetségedet a "freestyle" színpadán és a világ előtt!





2008. június 28-án, szombaton, 11:00-tól kezdetét veszi a freestyle foci fiesta az Óbudai Amfiteátrumban (Budapest, III. kerület, Nagyszombat és Pacsirtamező utca sarka). A budapesti selejtező legjobbja a novemberi nagydöntőben, Sao Paoloban képviseli majd hazánkat 44 ország legjobb freestylerei között!

1 labda, 2 játékos, 3 perc. Ez a "Red Bull Street Style".

Minden "meccsen" két játékos vív egymással párharcot. Felváltva kapják meg a labdát 30 másodpercre, ezalatt mutatják be - break és hiphop zene kíséretében - művészi mozgássoraik legjavát. A szakmai zsűri e három percet labdakezelés, kreativitás és stílus alapján értékeli. A nyertes továbbjut a következő fordulóba. Nincs más megkötés, mint hogy a labda és a művész a 7 m széles versenyterületen belül maradjon.

Bővebb infó és nevezés a www.redbullstreetstyle.com és a www.freestylefoci.hu oldalakon, vagy gabor.mikola@hu.redbull.com e-mail címen. A nevezés ingyenes, csak úgy, mint a rendezvényre való belépés!

A versenyzőknek őrzött öltözőt biztosítunk!

Mindenki ott lesz, aki számít, te sem hiányozhatsz!

Gyere és szólj a többieknek is!

Hozzászólások