Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-12 - Grundfoci hírek

Pest megyei Regionális Teremlabdarúgó Torna

Biztosan tudjátok, mint Csömörön, mint Gödön, nagy hagyományai vannak az amatőr kispályás labdarúgásnak. És itt most nem elsősorban a Rubeola FC. Csömör futsal csapatára gondolok, hanem a településeken megrendezésre került több tucat kispályás teremlabdarúgó tornára és a bajnokságokra!

Említhetném például a Csömöri Kamino.hu Teremlabdarúgó Ligát, illetve a Gödi Futsal Bajnokságot! A néhány napos kupák közül pedig kétség kívül kiemelkedik a Kék Duna Kupa, a csömörön már-már hagyományos Kamino.hu Vándorkupa, de nagy valószínűséggel a Fétis Kupa, a Sára Kupa valamint a Bambusz Jubileum Cup neve is jó néhányatoknak ismerősen cseng!

Tornáinkon a rendezésnél elsődleges szempont olyan hangulat megteremtése, amelyben, mint sportolók mi is jól éreznénk magunkat. Ennek megfelelően megpróbálunk mindenkinek legalább három-négy mérkőzést kínálni, és 4-es vagy 5-ös csoportokat kialakítani. A helyszín is tökéletes, hisz a Csömöri- és a Gödi Sportcsarnoknál keresve sem találnánk jobbat a környéken! Egyéb kupáink nagy része itt kerül megrendezésre.

Miért ez a két helyszín? Honnan ez a hirtelen jött ötlet? Erre egyszerű a válasz: több csapat, több izgalom, több mérkőzés, nagyobb kihívás. A kiírás korábbi állomásain a megye szinte minden szegletéből jöttek csapatok, de előfordult már hatvani-, szolnoki- sőt dunaszerdahelyi nevezés is! Jelentkezni bármelyik helyszínre lehet, az egyes csoportokból továbbjutó csapatok pedig Pünkösdhétfőn a Csömöri Sportcsarnokban csapnak össze, hogy eldöntsék kié a környék legjobb kispályás csapata, ki Pest megye Bajnoka!

Rendezvényünk díjazását számos együttműködő cég támogatja – elmondhatjuk minden induló csapat kap valamit! De erről bővebben a kiírásban…
 

Hozzászólások