Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-28 - Grundfoci hírek

Nem várt vereség

Tavasszal eddig remekelt a védelem, a Celldömölk ellen azonban nem működött a gépezet. Jó iramú kemény játékkal és pápai fölénnyel kezdődött a mérkőzés.

A 25. percben váratlanul vezetést szerzett az ellenfél. Kovács rosszul mozdult ki egy szögletrúgásnál és az ellenfél közelről a kapuba fejelt. Röviddel ezután Domján adta el a labdát a hazai kapu előtt, a kontrából a rutinos Németh használta ki a ziccert. A második félidőben próbált felzárkózni a Lombard II, de Németh egy távoli lövéssel meglepte a hazai kapust és ezzel el is döntötte a mérkőzést. Lelkesen védekezett, jól kontrázott a vendégcsapat és kihasználva a hazaiak kapitális hibáit megérdemelten győzött.

Nagy Mihály: – Tavasszal eddig a csapat védőmunkája volt a legnagyobb erősségünk, ma viszont ebben mondtunk csődöt. Olyan durva hibákat követtünk el, amire nem lehet felkészülni és ezekből nem tudtunk felállni. Ellenfelünk ötször lőtt kapura, és ebből kaptunk három gólt. Jobbak voltak, megérdemelten nyertek. Egy jó tavaszi szereplést rontottunk el ma.

Lombard Pápa II – Celldömölk 0-3 (0-2)
Lombard Pápa II: Kovács – Domján, Fazekas, Megyesi, Kaszás – Horváth, Németh, Bakos (Füredi) – Nyári (Tóth), Magyar (Nemes), Palkó

(www.lombardfcpapa.hu)

Hozzászólások