Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-09-15 - Grundfoci hírek

Nem bírt a Hévízzel a Pápa

Veretlen csapatok találkozójára került sor vasárnap délután, melyen az éllovas Pápa II 1:1-es döntetlent játszott a Hévíz együttesével.

Nagy iramban kezdődött a találkozó, melynek első félidejében nem született gól, ám a fordulást követően két találatot is láthatott a nagyérdemű.

A második játékrész elején Csepregi góljával a hazaiak szerezték meg a vezetést, amit többször is bebiztosíthattak volna, ám a zalaiak egyenlítettek Páli révén egy szabadrúgást követően, mellyel ki is alakult az 1:1-es végeredmény. A 80. percben ugyan 10 főre fogyatkozott a hévízi gárda, ám a pápaiak nem tudták ezt kihasználni, így maradt a pontosztozkodás. A tabellát továbbra is a Pápa II vezeti, míg a Hévíz az ötödik helyen várhatja a következő fordulót.

Lombard Pápa II – Hévíz 1-1(0-0)
Lombard Pápa II: Kovács – Borsos, Domján, Karácsony, Somogyi – Peric (Nyári), Fűzfa, Kiss R. (Kaszás) – Csepregi (Megyesi P.), Zulevs, Germán
Gól: Csepregi
Jó: Kovács, Domján, Karácsony, Fűzfa, Zulevs

Nagy Mihály: – Szép dolog öt forduló után az élen állni, és elégedettnek kellene lennem, de nagyon bosszant a ma elvesztett kettő pont. A rutintalan fiataljaink játékában benne van a hiba és ezt ma az ellenfelünk kihasználta.

lombardfcpapa.hu, Szabó Erik

 

www.nb3.hu

Hozzászólások