Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-01-20 - Grundfoci hírek

Mozgalmas hónap elébe nézünk

Ennek kézenfekvő oka, természetszerűleg az egy hetes csúszásban keresendő. A további fennakadások elkerülése céljából szemezgessetek kedvetekre a három időpont között (jan. 30, febr. 6 és 20). És ha van kedv, persze jelentkezzetek...

... mégpedig időben, mert folyamatosan érkeznek a nevezési igények. Nem csak egy tornára, de akár az összesre is lehet, mint ahogy ezt jó előre néhány csapat már megtette.

A tegnap délre realizálódott kellemetlen szituáció - magyarán a 23-i torna 30-ra való eltolása - engem is ugyanolyan váratlanul érintett, mint az érintett, a kupára teljes alánnal készülő csapatokat. És bevallom legalább annyira voltam dühös, mint Ti. Viszont sajnos vannak olyan helyzetek, amivel én sem tudok mit kezdeni. Az sem járható út, hogy eltoljuk a tornát egy héttel, utána pedig visszatérünk a megszokott kéthetes ciklusra. A kiszámíthatóság érdekében nyárig lekötöttem az összes időpontot, és a szabadon maradt hétvégék zömére a Vasas már szervezett magának különféle rendezvényeket. 

Sok választásom nem volt, mivel nem akartam, hogy már most az év elején tornát mínuszoljak. Ennek szellemében bevállaltam, hogy csúszunk egy hetet, és mintha mi sem történt volna, az eredeti terv alapján folytatjuk a bajnokságot. Ez annyit jelent, hogy január 30-án, február 6-án és február 20-án is lesz kupa! Természetesen mindez csak akkor, ha normális létszámban (azaz optimálisan 12 csapattal) tudunk valamennyi esetben felállni. Kérem, rágjátok át melyik szombati nap(ok) számotokra a legszimpatikusabb(ak), és ha eldöntöttétek, várom visszajelzéseteket.

Jó hír, hogy februártól visszatérünk gyökereinkhez, így 24 kupát magába ölelő bajnokságunk új köntösben, Grundfoci-BAFL 2010 Kupa-sorozat elnevezéssel folyatódik...

A fent megnevezett időpontokban megrendezendő kupákra az alábbi telefonszámon lehet nevezni: 06205320580. 

Hozzászólások