Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-04-16 - Grundfoci hírek

Monyók szerencsés gólja döntött

A csapatok a kapott gólokat tekintve is az élmezőnyben foglaltak helyet, ennek megfelelően várható volt, hogy a mérkőzésen kevés gól esik és az összecsapást a mezőnyben folyó küzdelem jellemezi majd.

Ez a gól a PVSE számára adatott meg már a 4. percben, ekkor Madarász tört előre a jobb szélen. Beadását a túloldalon érkező Sápi nem tudta egyből kapura küldeni, ezért tovább játszotta Monyóknak. Csatárunk kapu felé kanyarított lövésébe egy vendégvédő beleért, így a labda a tehetetlen Geregai mellett a hosszú sarokba vágódott (1-0).
Az első félidőben a PVSE előnyét Sápi növelhette volna a 29. percben, de a baloldalon védőjéről történő remek lefordulása után tizennégy méterről a bal kapufa mellé lőtt.
A második félidő eleje ismét putnoki helyzetet eredményezett. Az 50.percben Demetert buktatták a baloldalon. A szabadrúgást a sértett végezte el a tizenhatos sarkától néhány centiméterre, de a jobb felső sarokba tartó lövésénél csak a labdát bravúrral védő Geregai kötött ki a hálóban.
A vendégcsapat mindent megtett az egyenlítés érdekében, de igazán gólveszélyes helyzetet nem tudott kialakítani a putnoki kapu előtt. Jellemzően szabadrúgásból adódó, kapu elé ívelt próbálkozásaik sorra meghiúsultak.
Monyók Péter 16. góljával fölzárkózott Hamar Ádám (Jász Sport) mögé a góllövő listán, a csapat pedig újra a Mátra csoport élére került.

Putnok VSE – Balassagyarmati VSE 1-0 (1-0)
Putnok, 100 néző. V.: Tóth

Putnok: Roza – Sebők, Nagy, Gál, Boczki (Szakács), Madarász (Balogh), Bányász, Mészáros, Sápi, Monyók (Juhász), Demeter. Edző: Koszta Péter

Balassagyarmati VSE: Geregai – Varga, Udvari, Gaál, Zolnyánszki, Balga, Duba, Fekete, Mohácsi, Nagy Á.(Benécs), Aranyos (Langó). Edző: Nagy Tibor

G.: Monyók

Jók: Nagy Cs., Gál, ill. Zolnyánszki, Udvari, Gaál, Duba.

Koszta Péter: – Gyenge játékkal, de hoztuk a mérkőzést.

Nagy Tibor: – Egy küzdelmes mérkőzésen egy öngóllal alulmaradtunk.

(www.pvse.gportal.hu)

Hozzászólások