Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-21 - Grundfoci hírek

Megtorpantak az éllovasok

A bajnokság véghajrájához köeledve minden megszerzett pontnak különös jelentősége van. A hétvégi mérkőzések párosításaiból ezúttal a Kecskemét orosházi fellépése számít a legpikánsabbnak.

Az előző fordulóba nem jártak sok sikerel a bajnoki címre esélyes csapatok. Az Orosháza szabad napos volt, a Spatacus és a Kecskemét II. döntetlent ért el, míg az ESMTK meglepő vereséget szenvedett.

Az előttünk álló hétvégén a Szolnok Soroksárra látogat, míg az ESMTK Dabason feledtetheti szurkolóival a múltheti kudarcot. Az Orosháza viszont újabb rangadót játszik, hiszen a kecskemétieket fogadják vasárnap.

Joggal bizakodhatnak a sárga-fekete hívek, ugyanis az OFC az előző játéknapján a Szolnok ellen is begyűjtötték a három bajnoki pontot. Sőt hazai környezetben egyedül a Soroksár tudta megtréfálni őket. Az idei évben még veretlenek, három döntetlen és két győzelem szerepel a nevük mellett.

A vendég lila fehérek idegenbeli teljesítménye elég hullámzó. Négy győzelmet arattak és ugyanennyi vereséget szenvedtek, ezek mellett kétszer végeztek döntetlenre. Az idei évben 1-1-1 győzelmet, döntetlent és vereséget számlálnak.

Nagy kérdés, hogy melyik csapat milyen napot fog ki, hiszen mind az Orosháza, mind a kecskeméti tartalékok képesek a bravúrokra és a váratlan verségekre egyaránt. Izgalmas összecsapásra van kilátás, hiszen a döntetlen igazából egyik csapat számára sem elegendő.

(Nagy Tamás)

(nb3.hu)

Hozzászólások