Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-25 - Grundfoci hírek

Megjelent a Magyar Futball Évkönyv 2009/2010

Soha nem látott részletességű, mélységű, 160 oldalas, színes magyar Futball Évkönyv jelent meg a Tobet.com gondozásában, 16 NB1-es, 30 NB2-es és 83 NB3-mas csapattal. „Futball Évkönyv 2009/2010” címmel jelent meg az a 160 oldalas kiadvány, ami eddig soha nem látott adatbázist felölelő tartalommal, a magyar honi labdarúgást karolja fel és mutatja be az olvasók számára.

Pintarics Balázs, az Évkönyv főszerkesztője „A magyar foci Alfája és Omegája”-ként jellemzi bevezetőjében az évkönyvet, amely a magyar első-, másod- és harmadosztály csapatait mutatja be szinte teljes részletességgel.

A kiadvány megjelenését a Tobet.com internetes fogadásokkal foglalkozó társaság támogatta 100%-ban, mivel a cégnek régóta eltökélt szándéka, hogy felemelje a magyar labdarúgás alsóbb osztályait, rangot adva az alacsonyabb ligás küzdelmeknek is! Ennek ékes példája volt az idén februárban első alkalommal megrendezett NB2 díjátadó gála, ahol az Év Játékosa, Év Kapusa és Év Edzője került megválasztásra, mely eseményt szintén a Tobet.com szponzorálta, melyről a magyar futball társadalom képviselői rendkívül elismerően nyilatkoztak!

Február elején gőzerővel kezdett el dolgozni a kiadvány létrehozásában segédkező masodosztaly.hu szerkesztősége. Az eltelt három hónap alatt számos olyan problémával szembesült a kiadói gárda, amely az „amatőrfoci” velejárója, de ha embert próbáló munka árán is, végre kézbe vehető a magyar labdarúgás legnagyobb jelenkort felölelő almanach-ja.

24 fotós járta az országot 2 hónapon keresztül, összesen 113 csapathoz látogattak el személyesen a szerkesztőkkel közösen, majdnem 20 000 km-t utazva, és több mint 3000 játékost személyesen lefotózva. A csapatképek mellett ugyanis közel mindegyik NB1-es, NB2-es és NB3-mas játékos megtalálható az évkönyvben, név-, életkor és poszt szerint is.

A könyvben végül 129 csapat kapott helyet a DVSC-TEVA-án át a Baktalórántháza VSE-én keresztül a Badacsonytomaji SE-ig. A Magyarországon egyedülálló könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag a Tobet.com regisztrált felhasználói juthatnak hozzá, amennyiben a cég ügyfeleivé válnak!

Amennyiben az évkönyvvel kapcsolatos további részletekre kíváncsi, vagy szeretne egy példány beszerezni, látogasson el a Tobet.com oldalra, ahol pontos tájékoztatást kaphat.

Szerezzen Ön is egy Futball Évkönyvet!

(www.nb3.hu)

Hozzászólások