Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-12-10 - Grundfoci hírek

Marics Gábor szerint a Tiszakanyár vállalná az NB II-öt

A Tiszakanyár SE már tavaly is a Tisza csoport élcsapatai közé tartozott, most a csapat második legeredményesebb játékosa mondta el véleményét az őszi szereplésről és a várható jövőről.

 

- Lehetett volna jobb őszünk is - kezdte mondandóját Marics Gábor - több meccset is úgy buktunk el, hogy mi voltunk jobb helyzetben. A második hely jó, de a rangadókat is hozzuk, akkor most megnyugtató előnyünk lenne a Nagyecsed előtt.

A Tiszakanyár középpályása főleg az Újfehértó ellen 3-1-ről döntetlenre bukott mérkőzésről és a Kemecse elleni 3-0-s vereségről beszélt.

- Sajnos hullámzó volt az idei teljesítményem. A nyolc rúgott gól nem rossz, de többet várok magamtól, véleményem szerint a Nyírmada ellen nyújtottam legjobb őszi szereplésemet, amikor két gólt is szereztem.

A középpályás a csoporton belüli erőviszonyokról is beszélt. - Alaposan megerősödött a csoport az elmúlt szezonokhoz képest. A Nagyecsed és a Püspökladány is odaérhetne a végé, bár a ladányiak szerintem még sok-sok pontot fognak elhullajtani itt-ott. Célunk a bajnoki cím és vezetőink arról tájékoztattak minket, hogy amennyiben bajnokságot nyerünk, akkor vállalni tudjuk az NB II-es szereplést.

Pintarics Balázs

nb3.hu

Hozzászólások