Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2012-11-02 - Hírek

Magyarok a Bundesligában: Hajnal és Stieber

Szenzációsan szerepelnek a magyar játékosok Németországban. Király Gábor a másodosztályban kap rendre szerepet, míg a Bundesligában négyen is hallattak magukról az utóbbi időben. Ma Hajnal Tamásról és Stieber Zoltánról lesz szó.

Hajnal Tamás nagy szerepet vállalt a válogatott észtek és törökök elleni diadalából, ám a Bundesligában eddig kevesebb lehetőséget kapott. Ráadásul ezeken a mérkőzéseken sem gól, sem gólpassz nem került a neve mellé. Az Európa Ligában jobban ment neki: gólpasszt jegyzett a Dinamo Moszkva és a Steaua Bukarest ellen. A héten viszont megtört a jég, végre a gól is összejött! Mégpedig a Német Kupában, a St. Pauli ellen.

 

Stieber Zoltán tavaly került a Mainzhoz, de mindössze 7 Bundesliga találkozón kapott szerepet, ráadásul egyiket se játszotta végig. Idén nyáron leigazolta az egyik feljutó csapat, a Greuther Fürth, ahol az utóbbi 3 bajnokin nagyszerűen teljesített. A Hoffenheim ellen gólt lőtt, a Werder Bremen ellen gólpasszt adott, ma pedig ismét betalált, ezúttal a másik friss feljutó, a meglepetésre dobogós helyen álló Frankfurt ellen.

 

Nézzetek vissza holnap is, amikor is Huszti Szabolcsról és Szalai Ádámról olvashattok majd.

Hozzászólások