Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-13 - Grundfoci hírek

Magabiztos MTE siker

Egy nagyon jól védekező Bük ellen az MTE 1904 a múlt heti botlása után a nevéhez méltón játszott és megédemelten nyert. A mérkőzést követően sajnálatos esemény árnyékolta be a győzelmet, mivel egy törzsszurkoló a hazafelé tartó úton tragikus hirtelenséggel elhunyt.

MTE 1904-Büki TK 2-0 (0-0)

Mosonmagyaróvár, 250 néző. V.: Berta A.

MTE: Antal – Tóth G., Németh B. (Horváth M.) Schmatovich, Török Z., Lakatos A., Kertész P. (Tóth N.), Kovács Á., Leskó (Kovács M.), Horváth Á., László B. Edző: Turány Imre.

Bük: Sásdi B. – Németh V., Horváth I. Á., Nyírő B., Pados J., Jagodics Z., Németh G., Balikó T., Szabó P. (Horváth II. Á.), Varga A., Szalai Sz. Edző: Takács Gábor.

Gsz.: Horváth Á., Tóth G.

A 3. percben Kertész 17 méterről próbálkozott távoli lövéssel, nem sokkal lőtt fölé. A 8. percben Kertész fejelte középre a labdát, a kapu mellett álló Lászlónak, aki 5 méterről a kapusba lőtt. A 16. percben Leskó lőtt 17 méterről a kapura, de Sásdi bravúrral tolta kapufára a labdát, majd a kipattanó labdát László lőtte a kapura öt méterről, de egy bevetődő védő az alapvonalon kívülre mentett. Németh G. a 34. percben végzett el szabadrúgást 35 méterről, az erősen meglőtt labdát Antal bravúrral hárította. A 44. percben beívelt szöglet után Lakatos fejelte kapura a labdát, de a vendégkapus jól helyezkedve hárított. A játék szünet után az MTE fölényével folytatódott, melynek meg is lett az eredeménye: a 49. percben Horváth Ádám kapott jó labdát a jobb oldalon, majd az átvételt követően 25 méterről bomba gólt lőtt a bal felső sarokba. 1-0. A folyamatos MTE támadások közepette az 59. percben Leskó ívelte be a labdát bal oldalról és a kapu elé jól érkező Tóth G. öt méterről fejelt a kapuba. 2-0.

Turány Imre: – Nehézkesen indultunk, de a végére szép gólokat lőve, megérdemelten nyertünk.

Takács Gábor: – Megpróbáltunk mindent, de Antal kapus bravúrjai ellen nem volt ellenszerünk.

(www.gymsfoci.hu)

Hozzászólások