Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-05-17 - Grundfoci hírek

Les gyanús gól és jogtalan 11-es Hevesen

A jászberényiek kétgólos győzelmet arattak Hevesen a labdarúgó NB III. Mátra-csoportja 23. fordulójában, ám ebben jelentős szerep jutott a játékvezetőnek is.

Hevesi LSC – Jászberény 1–3 (1–1)

Heves, 140 néző. V.: Farkas Mátyás (Vida G., Juhász Sz.).
HEVES: Éles – Jakab, Molnár Z., Hegedűs D., Nász – Somodi, Laubert G. (Urbán, 57.), Nagy P., Nagy L. (Görbe, 76.) – Kóczián (Besenyei Zs. 55.), Balogh B.
Edző: Balázs Tihamér.
JÁSZBERÉNY: Papp – Vaszicsku, Bárkányi, Lukácsi, Szilágyi K. (Tarr, 90.) – Krajcsek, Székesi, Tatár (Pomázi, 46.), Gulyás – Csőke, Hamar Á.
Edző: Pesti József.
A gólok története:
8. perc: Egy előre vágott labdára Balogh B. rajtolt, a menteni akaró kapus telibe rúgta a hevesi támadót, akiről a labda a hálóba vágódott, 1–0.
30. perc: Az elalvó védők közül kilépő Hamar Á. gurította a hálóba a labdát, 1–1.
84. perc: A kiugró Hamar Á. elpöckölte a labdát a kapujából kimozduló Éles mellett, a lesen álló Szilágyi K. pedig 2 méterről a hálóba gurított, 1–2.
94. perc: A kilépő Hamar Á. ütközött Élessel, a játékvezető pedig – mindenki döbbenésére – 11-est ítélt, sőt a hevesiek kapusát kiállította. A büntetőt Hamar Á. értékesítette, 1–3.
A hazaiak a gyors vezetés után több százszázalékos ziccert is elhibáztak az első félidőben, míg a vendégek félóra múltán egyenlítettek. A második játékrészben mindent megpróbáltak a hevesiek, de a végén egy les gyanús helyzet és egy jogtalan 11-es eldöntötte a sorsukat.
Jók: Hegedűs D., Nagy P., Balogh B., ill. Krajcsek, Székesi, Gulyás.

Balázs Tihamér: – Sajnálom, hogy az első félidőben rengeteg helyzetet elpuskáztunk, így nem tudtunk örömet szerezni a szakadó esőben is csapatunkat végig buzdító szurkolóinknak.

Pesti József: – Megérdemelten nyertünk.

(www.heol.hu)

Hozzászólások