Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-07-23 - Grundfoci hírek

Lejátszotta első edzőmeccsét az Újpest FC B

Kétgólos sikerrel zárta az első edzőmérkőzését az Újpest FC B. Az NB II-es csapat a Vasast győzte le a Fáy utcában 4-2-re. A gólokat Lázár (8. perc), Szabó B. (17), Bán (49.) és Banai (85.) szerezte.

A Vasas második kerete ellen a következő játékosok kaptak lehetőséget: Bozsó (Szabó) – Illés, Bárkányi (Banai), Budai Zs.(Tóvízi), Hibó (Bartók) – Kovács I. (Erdélyi, Dencz), Bogdán (Ganczer) – Balázsi (Egido), Gyűrű (Szőke), Lázár (Bán) – Szabó B. (Pfeffer).

A találkozót Szlezák Zoltán, a csapat edzője így értékelte:
Azt kaptuk a mérkőzéstől, amit vártunk. A nagy meleg ellenére rengeteget futott a csapat, és helyenként szemre tetszetős támadásokat is vezettünk. A hozzáállással elégedett voltam, a próbajátékon lévő játékoson is láttam, hogy bizonyítani akarják, itt a helyük, de az első félidőben felküldött csapaton természetesen jobban látszott az összeszokottság. A meccs összképe alapján megérdemelten nyertünk, reális a két gólos különbség. A meccs után ismét keretszűkítés volt, két próbázó marad itt, Bán Zsolt és Kovács Imre, szombaton ők újra játszanak a felkészülési mérkőzésen és jövő hét közepére már szeretnék a végleges kerettel dolgozni.

(www.ujpestfc.hu)

Hozzászólások