Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2012-12-04 - Hírek

Légiósok: Szalai, Dzsudzsák és Szabics is betalált a héten

Több bajnokságban is extra fordulót rendeztek a múlt hét közepén, ám Szalai Ádám ennek nem annyira örülhetett, hiszen öngólt szerzett. Ám a hétvégén egy késői győztes találattal tudott javítani, ráadásul úgy, hogy emberhátrányban játszott a csapata. Ezt a gólt is láthatod HD-ban, ha továbblépsz!

Németország:

 

Magyar rangadókat rendeztek a Bundesligában: a Greuther Fürth - VfB Stuttgart találkozón Stieber Zoltán és Hajnal Tamás nézett farkasszemet. A találkozó a vendégek 1-0-ás sikerével ért véget, Stieber végig a pályán volt, Hajnalt azonban a félidőben sérülés miatt le kellett cserélni, pedig hosszú idő után volt újra a kezdőcsapat tagja.

 

A Szalai Ádámmal felálló Mainz a Huszti Szabolcsot a padról az utolsó 20 percre bevető Hannovert fogadta. A hazaiak szerezték meg a vezetést, de később a Hannover egyenlített, sőt, emberelőnybe került. A Mainz hősiesen tartotta a döntetlent - egy ízben a gólvonalról szabadítottak fel -, majd amikor már mindenki elkönyvelte az 1-1-es végeredményt, Szalai gyönyörű gólt fejelt, erre pedig már nem tudott felelni a vendégcsapat.

 


121201 Szalai Ádám gólja a Hannover ellen by magyarlegiosok

 

Oroszország:

 

Koman Vladimir ezúttal nem jutott szóhoz csapatában, Priskin Tamás pedig hiába volt végig pályán a Lokomotiv Moszkva ellen, 1-0-ra kikaptak. Dzsudzsák Balázsék azonban tartják nagyszerű formájukat, ezúttal a Rubin Kazanyt verték 3-0-ra, amihez balszélsőnk jobbról, egy jobb lábas találattal járult hozzá.

 

 


Anglia: Gera Zoltán a hét közepén vívott bajnokin nem volt kerettag, de szombaton a kezdőcsapat tagja volt a Stoke ellen 1-0-ra elvesztett találkozón. 64 perc után lecserélték. Belgium: Bodor Boldizsárnak 19 perc jutott a Zulte Waregem elleni gólnélküli találkozón, Juhász Rolandot nem nevezte az Anderlecht, Köteles László pedig továbbra is padozik a Genkben. Dánia: Vadócz Krisztián végig pályán volt a 3-0-ra megnyert bajnokin. Görögország: Fülöp Márton 1-1-es döntetlenhez segítette a Tripoliszt, míg Megyeri Balázs a padon ücsörgött az Olympiakoszban. Hollandia: Babos Gábor végigjátszotta a NAC elleni találkozót (1-1), akárcsak Németh Krisztián és Kádár Tamás a Vitesse ellenit (0-3). Horváth Gábor nem fért be a Den Haag keretébe. Olaszország: Tőzsér Dániel kezdett a Genoában, de 25 perc jutott neki a Chievo ellen 4-2-re elvesztett találkozón. Spanyolország: Pintér Ádámnak csereként bő 12 perc jutott a Mallorca ellen.

Hozzászólások