Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2012-12-12 - Hírek

Légiósok: Huszti duplázott

Huszti Szabolcs a jó szezonkezdet után egy kicsit visszaesett, ám a Bundesliga 16. fordulójában ismét lényegében egyedül döntött el egy mérkőzést: 2 büntetőt harcolt ki, és mindkettőt gólra váltotta. A gólokhoz és a többi magyar teljesítményéhez lépj tovább!

Németország

 

Szalai Ádám a szülinapját ünnepel(het)te volna a Mönchengladbach ellen vasárnap, de sem a győzelem, sem a gólszerzés nem jött össze, pedig utóbbitól nem állt messze: fejjel csak néhány centimétert hibázott. A végeredmény 2-0 lett oda. Hajnal Tamás ezúttal nem kapott szerepet a Schalke ellen 3-1-re megnyert találkozón, Stieber Zoltánnak pedig 77 perc jutott a Freiburg ellen 1-0-ra elvesztett mérkőzésen.

 

Huszti Szabolcs nagyszerű teljesítményt nyújtott a Leverkusen ellen. Kiharcolt 2 büntetőt, és mindkettőt gólra is váltotta. Előbbivel 1-1-re egalizált, utóbbival pedig a 3-2-es győzelmet szerezte meg csapatának. A goal.com a Bundesliga 16. fordulójának álomcsapatába is beválasztotta!

 

  

 

Angliában Gera Zoltánnak 76 perc jutott az Arsenal ellen (0-2). Olaszországban Tőzsér Dániel 57 percig volt a pályán a Pescara ellen idegenben elbukott találkozón. Spanyolországban a Zaragoza 2-0-ra verte a Vallecanót, Pintér Ádám nagyszerű teljesítményt nyújtott középső védőként. Oroszországban Dzsudzsák ezúttal eltiltás miatt kimaradt, Priskin újabb 90 percet hozott le lőtt gól nélkül, Koman pedi 21 percre állt be a Rostov ellen, de ez is elég volt neki egy sárga lap begyűjtéséhez. Görögországban Fülöp Márton döntetlehez segítette csapatát. Hollandiában csak Németh Krisztián jutott szóhoz: a Heerenveen elleni 4-4-es meccsen 89 percet játszott, és kihagyott egy ordító helyzetet. Belgiumban egyik magyar sem jutott szóhoz a 3 közül.

Hozzászólások