Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-12-14 - Grundfoci hírek

Kupát nyert a White Alders FC!

"Közel másfél éves fennállásunk óta várunk erre a pillanatra. Ugyan nehéz úgy írnom, hogy nem voltam ott, ám megpróbálom hitelesen átadni a történteket." - kezdi beszámolóját a sérülése miatt kidőlt Bulyovszky Balázs...

"A Csakatrick kupán 5 csapat indult el. Nem éppen mondható gyengének a mezőny, ugyanis az idei BPAFL győztes Napredak, a pár hete Marczibányi téren ezüstérmet szerző Budai Ászok, a Kamino vándorkupa jelenlegi címvédője a Csakatrick, és a Budai Ászokból kivált fivérek által alapított H1N1 volt az indulók sora. Ennek ellenére esélyesnek számítottunk, még úgy is, hogy Molnár Dani, Kovács, és jómagam is hiányoztam a csapatból.

Az első meccset így utólag beharangozhatnánk döntőnek is, ugyanis a végén első helyezet White Alders FC játszott a 2. Csakatrick csapatával. Ezen a mérkőzésen Dani (Kocsi) szerezte meg a vezetést, amit Wili (Nemény) biztosított be.

A második találkozón aztán egy szoros küzdelemben sikerült a H1N1-et felülmúlnunk. A gólszerzők most a Kocsi fivérek , és a "nevető harmadik" Arni (Molnár) volt.

A Napredak ellen csak a saját hibánkból nem sikerült megszerezni a 3 pontot, itt a szeptember 25. után újra gólt szerző Laci (Tóth) duplázott, de megvolt a lehetősége a triplázáshoz is, azonban nem sikerült eldöntenie a meccset.

A mostanában mumusunknak mondható Ászok ellen pedig úgy néz ki elfáradt a csapat, 1-2 lett a vége, és Gergő (Kocsi) gólja csak a szépítéshez volt elég.

Összességében ez a vereség belefért, miután sikerült megnyernünk a Kupát! Első az Alders, második a Csakartick, harmadik a H1N1, negyedik az Ászok, ötödik pedig a Napredak lett. Gratulálok a csapatból mindenkinek! Hajrá Alders!!!"

Hozzászólások