Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-09-13 - Grundfoci hírek

Könnyed DMTK siker Soroksáron!

Szombaton 16.30-kor a Soroksár otthonában lépett pályára a Dunaharaszti. A két csapat hosszú évtizedek óta rivalizál egymással. Teljesen mindegy, ki hányadik a tabellán, ez a mérkőzés mindig hatalmas presztízzsel bír, és most sem volt ez másképp...

A Dunaharaszti már a hetedik percben megszerezte a vezetést, egykori „egyese”, Gyatyel segítségével. A menteni igyekvő hálóőr, Dabasi elé passzolt, aki 24 méterről az üres kapuba helyezett. A Soroksár mindent megtett az egyenlítésért, ám támadásaik erőtlenek voltak. A vendégek gyors kontrákra rendezkedtek be, amiből még a szünet előtt megduplázták előnyüket. Nánási 25 méteres, az egyik védő lábán megpattanó lövéssel emelt a léc alá. A második játékrészben is gyenge volt a Sori előre játéka, védelme pedig kissé szellős. Kovacsik passzából Kaszai három nullra, majd Füzi beíveléséből, Nánási 4-0-ra növelte az előnyt.

A Dunaharaszti végig jobban játszva, megérdemelten vitte haza a három pontot. A vasárnapi meccsek előtt, a vendégek az ötödik helyre jöttek fel, míg a XXIII. kerületiek a 11.-re csúsztak vissza.

Soroksár – DMTK 0-4 (0-2)

Vezette: Lak

Soroksár: Gyatyel (Pataki 46′), Payeta (Gáspár 39′), Pandur P., Vasas, Mészáros, Vass, Dell-Elce, Kiss, Takács, Pandur T. (Keszthelyi 60′), Kocsis

Vezetőedző: Kiss Zoltán

DMTK: Szappanos, Hegyes, Wágner, Ughy, Riba, Kovacsik (Dunaveczky 81′), Szemán (Füzi 46′), Lakatos, Dabasi, Nánási, Kaszai (Graeser 83′)

Vezetőedző: Króner Péter

 

www.nb3.hu

Hozzászólások