Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-06-08 - Grundfoci hírek

Kiütéses orosházi győzelem

Kiegyenlített játékkal kezdődött a mérkőzés, a hazaiak hamar vezetést szereztek, és a korai kiállítás után egyértelmű fölénybe kerültek. A második játékrészben még nagyobb vehemenciával vetette magát a küzdelembe az Orosháza...

 A háromgólos előny birtokában a hazaiak teljesen átvették a játék irányítását, és most már végképp az orosháziak akarata érvényesült a játéktéren.

A hátralévő percekben már csak a gólarány volt kérdéses. A látottak alapján az elmúlt hetek történései miatt megviselt vendégcsapat ellen még ilyen arányban is megérdemelten nyertek az orosháziak.

Orosháza-Battonya 9-0 (2-0)

Orosháza: Molnár T. — Szűcs D., Futaki, Balogh M., Szabó N. (Juhász N.) — Retek, Mike (Pálinkó), Baranyai (Lupsa), Kerepeczki — Buza, Szabó T. Edző: Kvasznovszky József.

Battonya: Schvarcz — Boros, Laurinyecz, Roczkó, Bozsár (Szabó B.) — Nagy Attila, Werle, Varga P., Ács — Fritea, Hetco (Gál). Edző: Mákos Árpád.

Kvasznovszky József: — Magabiztos győzelmet arattunk az ezer sebből vérző Battonya ellen.

Mákos Árpád: — A nálunk kialakult helyzetet hűen tükrözi a mai eredmény, a korai kiállítás után csak idő kérdése volt, hogy mikor taglózza le csapatunkat az OFC. Sok sikert kívánok az Orosházának az utolsó, sorsdöntő fordulóra!

(www.beol.hu)

Hozzászólások