Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-11-03 - Grundfoci hírek

KITE-varázslat

Hatalmas vereséget mért a második félidőben széteső Tisza Volánra az NB III Alföld-csoport újonca, a KITE-Szeged a városi rangadón a Felső Tisza parti stadionban.

Major László: “Gratulálok a játékosaimnak! Szeretném kiemelni Nomel J.P. teljesítményét, aki ma NB I-es szintű játékot produkált. Régen átlátom a szegedi focit, és el kell, hogy mondjam, örülök e csapat megalakulásának, csak azt sajnálom, hogy ebben az évben és nem korábban történt. Mert eddig a szegedi élcsapat vezetői idegenül mozogtak a futball területén, és ezért lehetett, hogy évek óta megye első osztályban vagy NB III-ban képesek csak a csapatukat vezetni. Örülök, hogy a Hódmezővásárhely megverte a Csepelt. Jövő héten mi is erre a bravúrra készülünk, amelyhez ez a győzelem nagy önbizalmat adhat, így a titkos célunk, a dobogó elérhető lesz az őszi szezon végére.”

Buchholcz Gábor: “Gratulálok a KITE-nek! 3-1 után eldöntötték a találkozót. Számunkra rosszul jött a lesgyanús szituációban született második gól, de csapatom mégsem esett össze, támadott tovább, sajnos nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Ekkor a játékvezető a KITE kapuja előtt nem fújt be egy büntetőgyanús megmozdulást, ugyanezt később megtette nálunk – jelzem, Vida szerelése tényleg szabálytalan volt. Utána hiába próbálkoztunk két ékkel, nem jött össze a gólszerzés. Megérdemelten nyert a KITE-Szeged.”

(szegedma.hu)

Hozzászólások