Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-10-14 - Grundfoci hírek

Kitart-e a Volán lendülete?

Az 5. fordulóból elmaradt mérkőzésen szerda délután a Csepel a bajnoki szünet előtt remek formában lévő Tisza Volánt fogadja a labdarúgó NB III Alföld-csoportjában.

Igencsak sűrű a programjuk mostanában a csepelieknek, ugyanis amíg a többi NB III-as együttesnek a Régió Kupa küzdelmei miatt szünetelt a bajnokság, a Csepelnek két mérkőzés is jutott osztályrészül: múlt csütörtökön a Jánoshidát fogadták, ezúttal pedig a Tisza Volán gárdája látogat a Csepel-szigetre. Erre a programváltozásra kényszerűségből került sor, a Jánoshida elleni összecsapást a tizenötödik fordulóból hozták előre, míg a Tisza Volán elleni mérkőzésre már az ötödik körben sort kerítettek volna, ha az időjárás engedi. Mindent összevetve azonban jól is kijöhetnek ebből a hazaiak, akik remek formában vannak, a jánoshidaiakat 5-1-re gázolták el, a szegedieknek pedig a bajnoki szünet után kell ismét játékba lendülni.

A Csepelbe visszatérhet az eltiltását letöltő Kemény Tamás és Vejmola Tamás, az egyetlen rossz hír, hogy az Alföld-csoport válogatottjában szereplő Teplán János orra eltörött a hétvégi Régió Kupán, így őrá biztosan nem számíthat Nagy Zoltán vezetőedző. A hazaiak célja elsősorban a három pont megszerzése, de a védekezés tökéletesítése is napirenden van, a csepeliek ugyanis eddig minden mérkőzésükön kaptak gólt.

A Tisza Volán eddigi hét mérkőzésén 12 találatot szerzett, ami nem túl sok, viszont a bajnoki szünet előtt kiváló formában játszottak: a pontvadászat elején még az utolsó előtti helyezett Szabadkígyóstól is kikapó együttes a Kecskeméttel és a Tököllel is leikszelt, október 2-án pedig 3-0-ra verte a Dabast. Kérdés, hogy a másfél hetes kényszerszünet után tovább tart-e a lendület a Tisza-partiaknál.

Csepel FC – Tisza Volán

Csepel, szerda, 15.00. V.: Bodac.

Hegedüs Csaba

 

www.nb3.hu

Hozzászólások