Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-08-12 - Grundfoci hírek

Kilenc új játékos Dunaharasztiban

Az előkelő második helyet szerezte meg az elmúlt bajnoki idényben az NB III Duna-csoportjában a Dunaharaszti. Azzal tisztában voltak, hogy az Újpest B csapata erősebb, a bajnoki címre nincs esély, de a dobogóra fel lehet kerülni. Ez sikerült is a harasztiaknak.

A nyári szünetben alaposan átalakult a csapat kerete, a meghatározó, rutinos játékosok közül öten távoztak, és a helyükre kilenc fiatal érkezett. Az érkezők többsége NB I-es kluboknál nevelődött.

-Reálisan kell megítélni a helyzetet, a fiatalok közül nyolcan 21 éven aluliak, nekik még tapasztalatot kell szerezniük – mondta Króner Péter, a Dunaharaszti edzője – Éppen ezért az új bajnokságban elfogadhatónak tartjuk az 5. – 8. helyek valamelyikét. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnénk minél jobban szerepelni, de most ebben a mezőnyben a Maglód, az ESMTK és a Pálhalma is bajnoki címre pályázik, ezért egy kissé távol került számunkra a dobogó. Az viszont bíztató, hogy az átalakított csapatunk a Magyar Kupa főtábláján az első fordulóban 6-0-ra nyert a Jánoshida ellen. A bajnokság első fordulójába kisorsolt Biatorbágy elleni mérkőzés halasztását kértük, mert a Pest Megyei Szuperkupa döntőjét éppen a biatorbágyiak ellen vívjuk Törökbálinton, augusztus 14-én. Az elhalasztott bajnoki mérkőzést októberben pótoljuk.


(www.blsz.hu)

Hozzászólások