Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-09-09 - Grundfoci hírek

Kikapott, de még továbbjuthat a Régió válogatott!

Szombaton 16.30-kor rendezték meg, az UEFA Régiók Kupája előselejtezőinek utolsó meccseit.

A mieink Izraellel csaptak össze, és egy meglehetősen vitatott szituációból kapott góllal kikaptak. A második játékrészben mindent megtett az együttes az egyenlítésért, de sajnos az összes helyzet kimaradt.

A csoport másik meccsén: Románia – Örményország 3-1

Magyarország – Izrael 0-1

Magyarország: Szappanos Péter (Dunaharaszti), Müllerlei Szabolcs (Szentlőrinc), Kovács Zsolt (Hévíz), Rétsági Ákos (Dunaharaszti), Páli Krisztián (Hévíz), Flórián Ádám (Érd), Fábián Imre (Dombóvár), Jablonkai Balázs (Sopron), Dallos Gábor (Sopron), Szabados Tamás (Dorog), Szauter István (Érd)

Csereként pályára lépett: Kovács Zsolt helyett, Németh Gábor (Érd) a 46. percben, Flórián Ádám helyett, Mészáros Dániel (Törökbálint) a 72. percben, Jablonkai Balázs helyett, Böcskör Zsolt (Mosonmagyaróvár) a 81. percben.

Króner Péter vezetőedző: A meccs elején egy vitatott góllal szerzett vezetést Izrael. Ezután visszaálltak és védekeztek. Végig támadtuk a mérkőzést, de hiába dolgoztunk ki rengeteg helyzetet, mind kimaradt. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna, ám a labdarúgásban a HA nem játszik. Várjuk a többi csoport eredményét!

A vereség ellenére, nem szabad elszomorodnia a fiúknak, hiszen a továbbjutás még meg lehet! Reméljük a többi előselejtező csoport eredményei, számunkra kedvezően alakulnak majd és legjobb másodikként folytathatja a válogatott a szereplést!

A csoport végeredménye:

1. Izrael 9 pont
2. Magyarország 6 pont
3. Románia 3 pont
4. Örményország 0 pont

 

www.nb3.hu
 

Hozzászólások