Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2009-09-22 - Grundfoci hírek

Két távozó a Budai Ászoknál

Új játékosok jönnek, régiek mennek. Mondhatni megszokott körforgás a foci világában. Nagyban és kicsiben egyaránt. A Szatmári testvérek távozása egy időre ha meg is gyengíti a csapatot, féltenünk szerintem egyik felet sem kell...

Vokoun Iván (Budai Ászok FC - csapatkapitány): "Mindenki nevében állíthatom, hogy a testvérpár távozása érinti legfájóbban a csapatot. A két legősibb tagunkat veszítettük el. Döntésük váratlanul ért, bár már 1-2 hete érlelődött az érintettek fejében. Nem nagyon mennek messze, hisz saját csapatot alakítanak és majd ott ontja a páros a gólokat. A két csapat közt biztos jól lesz a viszony, így fogunk még velük találkozni. Szeretnék az Ászok nevében győztes és izgalmas meccseket kívánni!"


Szatmári Dávid: "Úgy gondolom, hogy elértem azt, amit tudtam a csapattal, de most új kihívásokra vágyom. A 13. kupán úgy láttam, nagyon gyengén teljesítettünk, persze én is. Azt éreztem, hogy itt kiégtem, máshol kéne szerencsét próbálnom. Egy új környezetben, ahol kiteljesedhetem. Az új csapat szempontjából az elsődleges cél a fejlődés, hogy minden meccsen a maximumot nyújtsuk, nyerjük azokat és a BAFL-kupán az élen végezzünk. A legszebb ászokos emlék a 9. Grundfoci-kupán elért 3. helyezés, vagy amikor majdnem döntőbe jutottunk az újjáalakuló csapattal a 9. BAFL-kupán, és persze Nyerges Józsi (a kapus - szerk.) góljai és kirohanásai."


Szatmári András: "Sajnos nem tudtam a csapattal nyáron a sok verseny miatt együtt lenni. A most formálódó új gárda szempontjából én azt tartom a legfontosabbnak, hogy mindig a soron következő meccsre koncentráljunk, és nyerjünk. Dávidhoz hasonlóan számomra is a kupás negyedik hely a legemlékezetesebb emlék. Mindketten 3-3 gólt lőttünk, nagyon jól játszottunk, csak a végére elfáradtunk."

Hozzászólások