Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-06-04 - Grundfoci hírek

Két éves az Ászok ! II. Budai Ászok Jótékonysági Kupa 2010

"A torna célja, hogy minden olyan csapattal, akikkel a pályán már-már barátságok szövődtek, játszunk egy jót. Emellett a Gyermekrák Alapítvány részére is adakozunk, ahogy tettük ezt tavaly is." - kezdi sorait Vokoun Iván.

"Ennek összege 10.000 forint,  ami már a nevezési díjban benne foglaltatik. Tavaly jó visszajelzéseket kaptunk, ezért lesz idén is.

2008. május 25-én játszottuk első meccsünket az USC pályáján. A mostani keretből Matza Iván volt ott és én. Hónapok során csatlakozott még Nyerges József, Spolarich András, Bertalan Kristóf, Szilágyi Gábor, Keller Róbert, Metzler Róbert, Ács Dániel, Molnár Csaba, Máthé Tamás Máté, Erdei Gábor, Mészáros Krisztián, Ferincz Gábor és Sági Gábor.

Voltak akik az elejétől kezdve velünk voltak, de később távoztak: Dúl Szabolcs, Szatmári Dávid és Szatmári András. És voltak akik jöttek, de később mentek is: Kincses Róbert, Bereznai Henrik, Nagy Zoltán, Tóth Zoltán, Pollák Viktor, Karaszek Tamás, Sárosi Márk, Haraszti Péter, Lukács Vince, Szabó Róbert, Dóka Imre..., és volt (van) Müller Jani. :-) Mozgott a játékosállomány rendesen, nem kizárt, hogy jönnek-mennek majd még emberek, de a jelenlegi kerettel szeretnénk elérni sikereket.

A II. Budai Ászok Jótékonysági Kupa 2010 időpontja, és helyszíne: Június 5. szombat 10-13h, Gazdagrét

A torna csapatai: White Alders, H1N1, Napredak, Budai Ászok

Felállás: 4+1, a nevezettek száma bármennyi lehet, de egy játékos csak egy csapatban játszhat a kupa idején

Nevezési díj: 8000 Ft /csapat

Lebonyolítás: minden csapat játszik mindenkivel, így a csapatok 3 db 2x12perces meccsen mérik össze tudásukat. A győztes brigád kupával térhet haza.

A tornára szeretettel várunk minden drukkert és érdeklődőt."

Hozzászólások