Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-01-22 - Grundfoci hírek

Január 30 betelt, aki most lemaradt, várjuk február 6-án!

És persze abban az esetben, ha valaki előre nem megfelelően átgondolva adta le nevezését. Ezért a mai naptól már csak a februárban esedékes két tornára jelentkezhettek. De oda is fogytán vannak helyek, egyszóval: igyekezzetek...

A második kupa mezőnyében persze ott lesznek az "alapcsapatok". Nagy meglepetésre a tornasorozat életre keltése óta először, a White Alders nem! Neveztek olyanok is, akikkel tavaly már összemérhettétek tudásotokat, mint például a juniorok táborát erősítő Buxy Team és Goalbusters FC, illetve Milfesek néven csatlakozik hozzánk egy ugyancsak tizenéves focistákból álló gárda is.

Örömteli esemény - számomra legalábbis egész biztosan! -, hogy véget ért a honlap 2010-re való aktualizálása, a hétvége folyamán a csapatoldalak frissítése is elkészül. Azok a 2009-ben még veletek játszó társaitok, akik idén már nem fociznak nálatok, lekerülnek a csapat játékosai közül, mint ahogy azoknak az alakulatoknak a játékosai is, akik az idény első öt kupájára nem neveznek be.

A 2. Kupa estestében, mint már említettem nincs kiadó hely, és február 6-re is csak az első 12 jelentkezést áll módunkban elfogadni, így ha növelni akarjátok bajnoki pontjaitok számát, iparkodjatok.

Jelentkezni itt tudtok: 06205320580

Hozzászólások