Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2011-08-23 - Grundfoci hírek

Itt a svédek elleni keret - 1. rész

Egervári Sándor kihirdette a magyar válogatott keretét a Svédország és Moldova elleni EB-selejtezőkre. Sokak örömére Stieber Zoltán is bekerült, Tőzsér Dánielnek azonban még várnia kell a behívóra. Lássuk, hogyan szerepeltek a kapusok és a védők a legutóbbi hétvégén!

Kapusok:

Király Gábor (1860 München): a Bundesliga második vonalában már 5 fordulón vannak túl a csapatok. Legutóbb a Düsseldorf volt az ellenfél, ahol Királynak nem lehetett túl sok jóban része: sima 3-1-es vereséget szenvedtek.

Bogdán Ádám (Bolton Wanderers): az előző heti győzelem után ezúttal 3-2-re kikaptak a Manchester City-től. Bogdán ezúttal is csak kispados volt.

Csernyánszki Norbert (MVM Paks): hazai pályán szenvedtek 2-1-es vereséget a 6 forduló után még hibátlan Győrtől, az eddigi 6 meccsen összesen 10 gólt kapott. Sokak szerint a Genkben védő Köteles László jobban megérdemelné a kerettagságot.

 

Védők:

Varga József (DVSC-TEVA): csapata vezeti az NB1-et, ráadásul az általa irányított védelem kapta a legkevesebb gólt eddig: 6 meccsen mindössze 3-at!

Fehér Zoltán (Győri ETO): az eddigi összes mérkőzésen játszott, ők is mindössze 4 gólt kaptak, így hibátlan mérleggel a 2. helyen állnak.

Lipták Zoltán (Videoton FC): idén eddig 4 mérkőzésen kapott szerepet. Hazai pályán jól szerepelnek, viszont idegenben elég gyengék. Viszont ők is 1 kapott gólos átlag alatt vannak.

Pintér Ádám (Real Zaragoza): csúszik a spanyol bajnokság rajtja, ezért nem sokat tudunk a formájáról.

Korcsmár Zsolt (Brann Bergen): csapata 20 forduló után Európa Liga-selejtezős helyen áll, ám az előző 2 fordulóban csak egy-egy döntetlenre futotta, Korcsmár végig a pályán volt.

Laczkó Zsolt (Sampdoria): az ő formájáról se tudunk sokat, csak most hétvégén indul a Serie B.

Halmosi Péter (Haladás Sopron Bank): idén eddig ötször jutott szóhoz, és 1 gólnál tart. Igaz, ez a gól nagyon fontos volt, ugyanis ez volt a Ferencváros elleni győztes gól vasárnap.

 

Akikre eltiltás miatt csak Moldova ellen számíthat a mester:

Vanczák Vilmos (FC Sion): sárga lapot kapott a legutóbbi bajnokin, melyet 2-0-ra nyertek idegenben. 1 héttel ezelőtt viszont fontos egyenlítő gólt szerzett.

Juhász Roland (Anderlecht): kissé csalódott, hogy nem sikerült Skóciába igazolni, ráadásul sérülése miatt nem játszhatott sem a múlt heti EL-selejtezőn, sem a legutóbbi bajnokin.

Hozzászólások